Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZielonaWyspa

Slub siorki

Polecane posty

Mam małego problema. Moja Sis bierze slub w Polsce na 350 osob. Sama mieszka w Londynie, ja natomiast w Irlandii. Nie kupuję jej zadnego prezentu, mimo, że pusciła po rodzinie liste ewentualnych podarunków. Dam jej pięniażki.. Tylko pytanie ile?

Gość for sis z London
tysiąć pińcet sto dziewińcet

Wszystko zalezy na ile Cie stac... jezeli chodzi w zlotowkach to mysle ze 500zl to jest minimum... ale to w polsce... nie wiem jaki jest standard zagranica... pozdrawiam

Gość pracujesz więc
tysiaka jej daj, wystarczy

Jeśli uważasz że Twoje wyczucie i możliwości finansowe to za mało, daj jej tyle ile wynosi średnia wartość proponowanych przez nią prezentów. Albo zapytaj mamy czy kogoś doświadczonego z rodziny ile wypada.

Jaki mięsień najbardziej pracuje podczas stosunku płciowego? - Mięsień odbytu - żeby nie zesrać się ze szczęścia.

Gość a co ma do tego
kto gdzie mieszka?

Gość Jolanta z domu R.
w zupełności!

Gość koszt imprezy
to zwykle 200zł na osobę więc jak dasz 1000 powinna być zadowolona:classic_cool:

tu nawet nie chodzi o to zeby jej sie wrocilo za slub bo tak sie złozyło ze Pan Młody jest obrzydliwie bogaty.

Gość kinderek25
chyba możesz sobie pozwolić na więcej...

Gość kinderek25
dziewczyno daj jej tygodniówkę, to Twoja siostra!!! Ja za 2 tyg bede chrzestna i dam tysiąc zl. Dodam ze tez jestem w irlandii

Gość koszt imprezy
my mieszkam w pl i znajomym dajemy 500zł w prezencie tysiąc to Twoja tygodniówka do tego koszty podróży itd. Ja myślę że styka

moja tygodniowka to 400 euro... koszt podrózy plus koszty ubioru dla mnie i mojego faceta ponosi Para Młoda.

Gość kinderek25
dziewczyny a co to jest 500zl?? Przeciez ona nie mieszka w Polsce, zarabia w euro min 350 euro tygodniowo!! Co Wy jej doradzacie??? Przecież jej siorka sie obrazi!!!

Gość kinderek25
tym bardziej!! Ja bym dala te 400!!

Gość bo on nie chce mi zdjac
nie rżnij bogacza, tysiak w zupełności styknie

Gość kinderek25
To ja w Biedronce na kasie zarabiam 700 zł!!

nie rżnę. Długo odkladalam tego tysiaka by go miec w razie w. I tym W okazał sie zlub siostry. Nie odrazu miałam 2 ts e na miesiac, zdarzało sie ze miałam 350 na miesiac.

Gość bo on nie chce mi zdjac
nie ma co się przerzucać. Jeśli siostra obrazi się, że dasz jej tysia, to co to za siostra? Dostałam od siostry dużo mniej niż tys i do głowy mi nie przyszło, żeby poczuć się urażoną

Gość kinderek25
fajnie pierwszy raz sie ktoś pode mnie podszy :) Jak na początku pisalam pracuje w irlandii a nie w Biedronce HE HE HE

Gość kinderek25
fak! wielkie litery mi się pomyliły miała być Irlandia i biedronka. Nigdy nie byłam biegła z polskiego ;) Dlatego szprecham teraz po irlancku Irlandzku? ;) fak, nie wiem już sama po jakiemu szprecham ;) HE HE

Nawet nie zwrociłam specjalnej uwagi na nick. A co do stwierdzenia co to za siostra to juz odpowiadam.. To jest moja jedyna ukochana i najlepsza siostra jaka mam, i nikomu za nic w zyciu bym jej nie oddała. Chociaz z 4 lata temu pewien Turek chciał mi za nia dac 4 wielbłady hihihi:P