Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika 00

seks z kims kogo zupelnie nie znam:(

Polecane posty

Gość marika 00

tak jak w temacie , byl seks zupelnie nie planowany zajebisty .. no ale facet zupelnie mi sie nie podoba. Nie wiem co mam teraz zrobic .. bo ten seks mi chodz po glowie strasznie.. ktos cos poradzi?

yhy chciałabym i boję się .....jestem za a nawet przeciw... powiedz mu prawdę i czekaj na efekt!

Gość marika 00
a co aj mam mu powiedziec .. sluchaj sex byl zajebisty ale ty mi sie nie podobasz? no jakos tego nie widze.. a nie chce aby facet sobie robil nadziej a z drugiej strony z chcecia bym sie z nim jeszcze raz spotkala na taki seks.

powiedz mu, że śmieciowy ryj, ale, że dobrze cię posuwa i dlatego od tej pory ma przychodzić tylko na ruchanie ciebie, na twoje wezwanie

Gość marika 00
bueheheh jakos tak nie potrafie...

Gość te, niezaspokojona
jak jesteś ze stolicy górnego śląska, to cię moge zaspokoić. Nie tylko minetką ;)

Gość marika 00
ale czy aj prosze aby mnie ktos zaspokajal ...ja sie pytam jak mam rozwiazac tego zonnka

Proste- szukaj faceta, który Ci się podoba, bo z tego nic nie będzie.

Pamietaj ze SEX taki to bedzie puste doswiadczenie ale wsrod pustych jedno z najlepszych !!! Jako kobieta masz plus mozesz wybierac z kims chcesz isc do lozko wystarczy wlasnej inicjatywy nie czekaj na 1 ruch faceta Mamy 21 wiek :) podejdz 1-sza