Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Misia88

Brak ochoty:( Help....

Polecane posty

Hej...mam 22 lata...jestem w stałym związku od 4 lat....od jakiegoś roku straciłam całkowicie ochotę na seks.....nie jest to spowodowane stresem ani zmęczeniem.....ani tabletkami anty...bo nie biorę.... Moje pytanie brzmi...czy może ktoś poleci jakieś tabletki na zwiększenie libido???? i jakie są ich skutki uboczne??? Proszę pomóżcie....

Gość stahu
walnij sie butelka w glowe

Gość siup siup
mam ten sam problem kros nam pomoze?

Gość euigfwe
Ja tez! Pomocy

Brak używek wszelkich,dużo ruchu i zdrowe odżywianie..moze wizyta u sexuologa

poczytajcie na erotycznym albo poszukajcie w jakis seksshopach Pełno tego jest Kilka dni temu ktos odswiezał temat o Vamei czy jakos tak ale nie pamietam Teraz jest mnóstwo róznych specyfików , wystarczy wejsc do apteki nawet internetowej i eksperymentowac

Gość veronka 27...
Dziewczyny ja mam dokładnie to samo! Też potrzebuję pomocy. Może to poprostu zależy od psychiki człowieka, od nastawienia do drugiej osoby. Sama już niewiem.

Zdrowo się odżywiam,uprawiam sporty i nie biorę żadnych używek....

Gość veronka 27...
Ja kupowałam na allegro różne specyfiki i nic...

Może....hmm, zmień faceta, albo niech facet znajdzie kochankę i moze zazdrość zwiększy ci libido

Gość miałam iśc spac ale jeszcze wa
wam napisze ja zamówiłam sobie bo mam problem taki jak wy Scream of Pleasure Poczytałam na róznych drogeriach i forach i znalazłam cos co ma dac kopa Nie wiem , wczesniej brałam Vamee, cefadisiac erotic i jeszcze inne wynalazki I nic U mnie to wina raczej hormonów i wypalenia wewnetrznego Moj partner ma juz dosc , straszy ze na dziwki zacznie chodic Wiem zamówiłam te kropelki za 50 zł i zobaczymy Napisze wam jak zaczne brac Ponoc pół godziny przed seksem powinno sie pod jezyk wziąc kilka krpli i jazda na całego :D I to roslinne jest Niemieckiej produkcji Moze i wy spróbujcie Jakbyscie chciały to na Natural Labs to zamówiłam i maja tam tez inne w róznych cenach specyfiki :)Powodzenia

Dzięki wielkie.... możne ktoś jeszcze ma jakieś praktyczne porady??? W grę nie wchodzą zmiany faceta ani innego typu głupie propozycje....

coś jednak w tym jest W tej zmianie faceta :( ja poznałam kiedys fajnego faceta i powiem szczerze ze reagowałam jak nastolatka na niego A z włsnym juz przestało byc ciekawe i nawet nie chce mi sie tego zmieniac No ale kurcze nie mozna sobie co kilka lat chłopa zmieniac dla seksu bo to juz kurestwo bedzie Tazkze dziewczynki musimy sie chemia faszerowac zeby i im i sobie zrobic dobrze Piszcie co bierzecie i czy działa Moze komus pomoze :)jA DODAJE TO DO ULUBIONYCH I BEDE SLEDZIC WPISY :)pOZDRAWIAM

Masz rację,nie o to chodzi aby co kilka lat zmieniać partnera....co to za sens??? dziś wybiorę się popołudniu do apteki,zobacze co poleci mi farmaceuta i dam znać.....

Idź lepiej do lekarza, on Ci lepiej doradzi niż pani w aptece a co najważniejsze- w razie konieczności przepisze Ci coś na receptę.

no i jak tam ? jakies zmiany ? Ja dostałam dzis awizo jak w pracy byłam i mysle ze to te kropelki ;)Dam znac w sobote jak noc minęła ;) czy było upojnie czy lzejsza jestem o 60 zł :D

nie działa :)

Gość samotny555
zmien na jeden raz partnera i wszystko wruci do normy albo wyprowadz do swojego juzka zabawki i odrobinę romantyzmu