Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka Węgrzyn

CZERNIAK - MOŻNA POKONAĆ !

Polecane posty

Gość Agnieszka Węgrzyn

Ponieważ kilka lat temu byłam już w stanie agonalnym, ale udało mi się życie uratować, postanowiłam za namową wielu osób napisać o tym. Książka ma 350 stron i zawiera także moją dokumentacje medyczną itp. Nie miałam chemioterapii, radioterapii itp. ponieważ było juz za pózno. Miałam setki guzów małych i dużo ogromnych, wszędzie (mózg, płuca, jama brzuszna itd.) Moją pasją jest biochemia i to uratowało mi życie :) Jestem wrogiem medycyny alternatywnej, znachorstwa, leków pseudomedycznych i innych tego typu bredni niebezpiecznych dla zdrowia i życia !!! Ksiązka jest wydawana drogą elektroniczną, a za kilka miesięcy papierowa. Teraz rozprowadza ją firma PPHU PRNJAVOR e-mail: pphuprnjavor@wp.pl Mój tel: Agnieszka Węgrzyn 886 407 384 jestem otwarta na rozmowy. Pozdrawiam wszystkich i doradzam - pokonaj strach !

Gość Agnieszka Węgrzyn
Skąd taka agresja ? Czy to pod moim adresem ? Czy mam to zgłosić (autor poniesie konsekwencje) ? Proszę spokojnie się zachowywać i rozmawiać na temat - onkologia - czerniak - itp. Wyczuwam w autorze obelg jednego z wielu ,,cudotwórców,, i lekarzy medycyny niekonwencjonalnej, a także zachowań niekonwencjonalnych :)

Gość Agnieszka Węgrzyn
Skąd taka agresja ? Czy mamy tu przykład zachowań jednego z ,,cudotwórców medycyny niekonwencjonalnej,, ? Choroba nie jest tematem dla szaleńców !

Gość ondine 99
o żesz....SORRY..teraz doczytalam w googlach o co biega...przepraszam ale na tym forum zawsze kreci sie milion jakis pierdolonych naciagaczy leczacych enegria z kosmosu a przy tym wyciagajac mnostwo kasy od schorowanych ludzi.....

Gość do szmanki
Skad sie biora takie jak ty??Jak można naciągać chorych ludzi. Co do czerniaka i leczenia polecam Centrum Onkologii w Poznaniu ,mają dobre wyniki w leczeniu tego nowotworu.

Gość Agnieszka Węgrzyn
Poznań polecam - zwłaszcza A. Mackiewicza (szczepionka przeciw czerniakowi). Nadal nie bardzo rozumiem - czy pod moim adresem te wyzwiska ? Ja nie jestem szamanką, ale wrogiem szamanów.

Gość Agnieszka Węgrzyn
Widzę, że muszę podać więcej informacji, w kwestii książki: 1. Opisana jest budowa i funkcje komórek. 2. Opisana jest budowa i funkcje wszystkich układów organizmu. 3. Część poświęcona stronie czysto biochemicznej funkcjonowania organizmu człowieka. 4. Charakterystyka nowotworu. 5. Opis przypadku (łącznie z dokumentacją medyczną i zdjęciami itp.). 6. Podrozdział - nowości w onkologii - wszystkie ostatnio najważniejsze osiągnięcia naukowe w onkologii, w Polsce i poza granicami. Jest też podrozdział poświęcony krytyce medycyny niekonwencjonalnej. Pozdrawiam i proszę o zachowanie spokoju, to nie miejsce na agresję słowną.

Gość Agnieszka Węgrzyn
Bibliografia książki - wyłącznie literatura medyczna, biochemii, biofizyki, mikrobiologii, czasopism medycznych (wydawnictwa: PWN, PZWL itp). Podałam swe dane: tel i e-mail - nie jestem w stanie przez telefon robić wykładu z biologii i onkologii, więc dlatego napisałam książkę, nie dlatego, by naciągać itp. Czy każdy kto coś robi, to naciągacz ? Jaki wydawca wyda za darmo 356 str. czyjejś książki ?

Gość Agnieszka Węgrzyn
Panie Jerzy, proszę jeszcze raz zadzwonić, pomyłkowo wykasowałam Pana nr. po rozmowie - przepraszam. Proszę spokojnie przeczytać rozdział 5 - tam jest na temat adrenaliny i kortyzolu, jeśli coś niejasne proszę dzwonić śmiało, chemia nie jest trudna :) Podam Panu tytuł i autorów najnowszej książki pt. Biochemia - jeśli ma Pan zainteresowania tą dziedziną. Pozdrawiam.