Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helkaaa

Mąż nie chce się ze mną kochać

Polecane posty

Gość Helkaaa

Jesteśmy z mężem dopiero rok po ślubie a jemu wystarczy ze dwa razy w miesiącu. Czy to jest normalne ?... Dodam że 5 miesięcy temu urodziłam córeczkę i po ciąży moje ciało się trochę zmieniło:( Czy to może być powód??

Gość fdsfsdfdsfdsf
też choć raczej to strach przed kolejną ciążą.

Gość aniabra
mysle ze to to, inne priorytety, zmiany, niektorym ciezko sie przystosowac

Gość fdsfsdfdsfdsf
niektorym ciezko sie przystosowac - nie, no dziecko to jak nowe buty i od razu idzie się przyzwyczaić przecież. widać, że dzieci nie masz a wiek szacuję na 13-19.

Gość Helkaaa
Ciąża nie była planowana. Może faktycznie się boi. Wcześniej było zupełnie inaczej. Teraz wpadka jest raczej mało prawdopodobna i chyba muszę go jakoś uświadomić:) Do fdsfsdfdsfdsf A po czym Pan/Pani WIDZI że nie mam dzieci? To śmieszne...

" Dodam że 5 miesięcy temu urodziłam córeczkę i po ciąży moje ciało się trochę zmieniło Czy to może być powód??" Może. Ciało reaguje na ciało.

1 jak było wcześniej? 2 co on powiedział na ciążę? 3 uprawialiście sex w czasie? 4 nie ma kochanki? 5 ile ty wcześniej chciałaś? chyba się potarzam :P ale trochęmało informacji więc nikt pewnie nic nie powie

Gość browneyes25
podobno nie ma faceta ktory nie zdradza partnerki tuz po tym jak ona wydaje mu na swiat potomka ...takie jest zycie..... po co ma ruchac zniszczona porodem zone jak moze te zgrabne zadbane i nie uszkodzone jeszcze...??

BNB jako prawiczek udzieli profesjonalnej porady seksuologicznej :D kobieto, gadaj o tym z mężem, nie z nami.

Gość puszpa
To chyba zalezy od faceta..i temperatury jego uczuc. Zadbaj o siebie i zignoruj od czasu do czasu..moze on lubi polowania:)

Gość gość
Zapytaj prosto z mostu o co chodzi!