Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość top ola ola

Panowie czy podobaja sie wam czerwone tipsy u kobiet

Polecane posty

Gość top ola ola

Gość flox
no mi się czerwone tipsy u kobiet nawet podobają... szczególnie jak haratają mój grzbiet... z rozkoszyyy!

Gość anty_kretino
Zrozumcie debilki!!! Nam się żadne tipsy nie podobają. Prawdziwe kobiety mają prawdziwe paznokcie (inne rzeczy zresztą też)

Gość Kobyłka2
fiu fiu Moje kopytka są zawsze prawdziwe

Gość z532s
tipsy nie, własne paznokcie pomalowane na czerwono tak ale nie za długie

hahaha. Najbardziej rozwalaja mnie faceci, ktorzy twierdza ze im to sie podoba naturalnosc! Ciekawa jestem na jaka skale ta naturalnosc?? Bo gdyby tak np. nie wydepilowac pach,nog? Cwaniaki! a na ulicy to sie obejrza za taka zrobiona a nie za szara myszka!! a tak poza tym, to jak tipsy sa dobrze zrobione to wygladaja jak naturalne!!!

Gość z532s
Mnie obrzydza kazdy plastik u kobiet a tipsy szczególnie. Nie mowie tutaj o depilacji bo to nie to samo to przyklejanie sobie do ciala plastikowych tandetnych tipsow, to samo jest z przedłużaniem sobie włosów czy powiekszania biustu

ja jeszcze nigdy nie widzialam tipsow, ktore wygladaja jak naturalne paznokcie - niech chociaz mi na zdjeciu ktos pokaze takie tipsy tipsy nigdy nei wygladaja ladnie i na szczescie coraz wiecej osob zaczyna to rozumiec i ta glupia moda minela

bzdury! A nie farbujecie wlosow? przeciez kladziecie sobie jakas chemie na glowe! Nie malujecie rzes? Przeciez przez pociagniecie ich maskara tez je wydluzacie! Nie chodzicie do solarium? przeciez to wszystko sztuczna opalenizna! ja osobiscie nie mam tipsow ale jestem kosmetyczka i je wykonuje! nie kazdego Bozia obdarzyla ladnymi plytkami, wierzcie mi bo widze to na codzien!

jest to jakas alternatywa dla kobiet o brzydkich paznokciach! nie kazda pracuje w biurze, gdzie paznokcie sie nie niszcza, sa kobiety laborantki, sprzedawczynie w zieleniaku itd. Lepiej zeby babka podawala wam towar z paznokciami co ma za nimi zalobe? bo tak niestety jest jak nabierasz rekoma ziemniory, marchewke itd., niz zeby miala ladne paznokcie? nie mowie ze ma byc na nich mnostwo brokatu i ozdob ale ladnie zrobione nie za dlugie pazurki! poza tym jak sie ma slabe paznocie zel je chroni przed urazem. Ludzie poczytajcie troche a potem na mnie najezdzajcie!!!

Wszystko co czerwone ;) u kobiety, czy to tipsy, czy wpięta w kruczo czarne włosy róża. :D ;) Jest sygnałem że :) trzeba się o niebo lepiej postarać. ;) :P :P

Czerwone paznokcie to i owszem, ale tipsów nie znoszę. Kojarzą mi się z laskami w stylu 'lalek barbi'.

Gość rozowa landrynka tr
Moj facet lubi gdy mam tipsy najlepiej czerwone albo rozowe no i raczej długie

No faceci to wręcz uwielbiają jak im laska włoży w tyłek palec z długim czerwonym tipsem. Najlepsza zabawa jest jak się pazur odklei

Gość Nocny_pukacz
Tipsy ala ten koorwiszon Jola Rutowicz? Nieeeeeee, wyglądają jak u truposza. Brrrrr, co za kurew!

Gość Afk69odGT
Moim zdaniem jeśli kobieta nie ma co pokazać naturalnie to dlugie tipsy w jednym kolorze napewno zwroca uwagę w jak masz duże cycki to nimi się chwal w nierob sobie makijażu czy tipsow