Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alejeczka

Ginekolog z USG w Krakowie- na NFZ?

Polecane posty

Gość alejeczka

Czy ktoś wie gdzie w Krakowie można znaleźć gabinet z podpisaną umową z NFZ, gdzie lekarz ma pod ręką aparat USG? Prawdopodobnie będę potrzebowała tego od razu, a mam tak duży problem w pracy że wizyta u lekarza, skierowanie na USG i umawianie się po raz kolejny na badania dużo mi komplikuje...

Gość persefonae
chyba w scanmedzie na armii krajowej mają, ale tam jest kiepsko z terminami- zarejestrowali mnie na za 3 tygodnie, więc koniec końców poszłam prywatnie.

Gość następna mądrota
to będziesz czekać długo :o

Gość alejeczka
hm... a może ktoś wie gdzie można wizytę w ciągu tygodnia najlepiej załatwić? Zwykle chodziłam na Szwedzką, rejestracja w dniu przyjęcia, zawsze pierwszego albo drugiego dnia udało mi się zarejestrować, niestety tam aparatu USG nie mają w gabinetach...

Gość alejeczka
up

Gość gjgjgjgj
Spróbuj na Estery

Gość alejeczka
up dzieki za adres na Estery, masz może więcej informacji? godziny przyjęć, lekarze? Bez płacenia przyjmują, rozumiem?

Gość gość
Ja chodzę do ginekologa prywatnie do Prima Med. Na NFZ są strasznie długie kolejki, szczególnie do dobrych lekarzy. Tam mam swojego sprawdzonego lekarza i na pewno nie chciałabym czekać na wizytę ponad pół roku. Polecam - moim zdaniem za taką jakość wizyt warto zapłacić.