Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kloma

Nieletnia matka

Polecane posty

Gość kloma
Moja mam jest z Moim tatą i te zpoznali sie kiedy mieli te naście lat rodzice mojego chłopaka tak samo... Moim zdaniem życie układa dla kazdego z osobna inna historie i nie moze byc tak zeby kazdy poznawał swoją 2 połowe w wieku od 25 do 30 lat. Jeden znajduje ja kiedy ma 16 lat drugi kiedy ma 30 a jeszcze inny kiedy ma 50... Ja nie jestem pewna na 100% ze bede z nim razem bo nie wiem co mnie jeszce w zyciu czeka ale na dzien dzisiejszy nie wyobrazam sobie zycia bez niego:)

Gość byla pierwsza tura
ja nie mówiłam do ciebie tylko do ciężarnej autorki ktora powinna się wysypiac w nocy :o

Gość byla pierwsza tura
i ciekawe ile razy sie pozdradzacie :o tylko niech pani psycholog tutaj nie piszczy przy tym, bo ja tez psychologiem jestem i wiem co mówie :o ciekawa jestem ile lat mają te twoje siostry.. jesli mozna wiedziec?

Gość kloma
O tym dziecku to chyba było do mnie:P co poradze ze nie moge spać mam zazyc sobie tabletki nasenne czy co... spać moge tez w dzien w koncu sa wakacje:)

Gość kloma
Moje siostry?

Gość kloma
Ja normalnie bardzo duzo spie dzis tylko mam jakos taka noc bezsenna... Moj tez bardzo kopie, al szczegolnie kiedy chłopak gada cos do brzucha....

Gość byla pierwsza tura
tak twoje ile lat maja twoje siostry. to, ze kobieta jest wierna to sie zgodze, ale ze facet ktory teoretycznie ma jedna kochanke cale zycie? nie badz smieszna.. sa jakies nieliczne procenty, ale nie ludzcie sie ze do nich nalezycie :D

Gość kloma
Denerwuja mnie tacy ludzie jak >>pierwsza tura

Gość kloma
Sa ode mnie starsze... jedna z nich(26l) tez była w ciązy w tamtym roku i tez nie planowała tej ciazy... wypadł mi nawet ten sam miesiąć porodu co jej:)

Gość kloma
Ja osobiście wątpie w to ze >> pierwsza tura

Gość kloma
Ja osobiście watpie w to ze pierwsz tura jest psychologiem bo pisze tak jak osoba ktora ma kompleksy i chce aby inni tez je mieli...

Gość kloma
do wsciekłej: dobrze ze przynajmniej z toba moge pogadac normalnie...odrazu czuje cos pozytywnego a nie tylko gadanie ze młoda ze dała dupy itp itd:)

Gość byla pierwsza tura
pacjentów? ty to dopiero masz ograniczone horyzonty. nigdy nie chcialam i nie mialam zamiaru się użerać z pacjentami. jestem biegłym. dlaczego cię irytuję? nie wyzywam cie, ani nic. mam prawo do wlasnego zdania. moglas napisac na jakims forum zamkniętym dla samych ludzi takich jak ty. tam by cię głaskali po glowie. tutaj wypowiadac ma sie prawo kazdy. a tak w ogole to ile lat miał twoj tata jak sie urodzilas?

Gość przynajmniej bedziesz
mogla skonczyc szkole: maja wprowadzic ze nawet z dwoma zagrozeniami dostaniesz promocje do nastepnej klasy.

Gość kloma
A ty co ksiązke piszesz? ja jestem 3 dzieckiem moich rodziców tak wiec swoje lata juz napewno miał:)

Gość byla pierwsza tura
gdzie ja napisałam " mloda dala dupy" ? masz racje.. porozmawiaj sobie z psychologiem. potrzebny ci jest i to bardzo :o swoja droga to ja tez bylam na wielu terapiach, pewnie wiesz.. bo to dla nas obowiązkowe. no i nie wszyscy byli tacy lelum polelum jaka jestes zajebista, dasz sobie rade.. nie raz dostalam od jednego po dupie i takich wlasnie sobie cenie. bo pochlebstw to ja sie naslucham od kolezaneczek. a psychoterapeuta nie raz mi powiedzial, ze cos zjebałam na calej lini i był szczery aż do bólu. z doswiadczenia wiem, ze takie lelum polelum i klepanie wszystkich po glowie guzik daje. no ale ty jako psycholog pewnie wiesz, ze ilu ludzi tylu psychologów i kazdy ma prawo do "własnej".

Gość kloma
nie chce zeby mnie ktos głaskał po głowie bo to nie o to chodzi.... denerwoje mnie to ze wszystkiego sie czepiasz po co ci wogole wiek moich siostr i taty?

Gość byla pierwsza tura
przynajmniej jestem bystra. fajnie sie bawisz autorko? nastepnym razem jak chcesz zrobic jakas prowokacje to dopracuj szczegóły. jestes trzecim dzieckiem rodziców?? a pisalas ok godzine temu, ze mieli po 18 lat jak się urodziłas :D buhahahahahah tak to skomentuje. 1/10 :) powodzenia i dowidzenia

Gość byla pierwsza tura
"No w Lo chłopak tez tylko on w 3 kl... Szkoły napewno skończe Moja mam urodziła kiedy miała 18 lat i tez bylło jej trudno była w takiej samej sytuacji jak ja, ale jej mam jej nie pomogła. Ciaza duzo zmieniła w moim zyciu dopiero teraz doceniam co to zaczy miec rodziców kochającego chłopak siosty na ktore moge liczyc, co to znaczy samemu starac sie o pieniądze na potrzebne rzeczy a nie jak do tej pory głupotki albo głupie zahcianki takie jka nowe buty...."

Gość kloma
no Bo tak moja mama urodziła moja najstarsza siostre kiedy miała 18 lat a ja jestem druga po niej...

Gość kloma
Do: była pierwsza tura Twoich wypowiedzi to ja wogóle nie bede kometowac bo nie ma co...

Dziękuje za odpowiedz. Jak mam sobie znaleźć kogoś kto mi pomoże? Jestem kompletnie głupia w tej kwestii. Byłam u psychiatry, ten skierował mnie do psychologa. Psycholog po długiej rozmowie powiedział mi to co już wiem. Wydał opinie na mój temat i powiedział co mi dolega(żadna nowość dla mnie). Po czym powiedział, że on nie ma uprawnień do prowadzenia terapii. Już się pogubiłam. Gdzie mam iść? :(

Gość PROWOKACJA PROWOKACJA
"urodziłam się 3" już w tym zdaniu sobie sama przeczysz. skoro urodzilas się trzecia to nie druga :o czy może jednak druga bo po pierwszej przyszlas na swiat ty. :o

Gość kloma
Dzonka będzie dobrze:)

Gość kloma
Pytanie do wściekłej; wiem ze bywa tak ze w czasie porodu nacina sie lub sama pęka... czy ty mając wtedy tyle lat co ja teraz byłas nacinana? Bo niew iem od czego to zależy

Dobra, ale jak go znaleźć? Szukam w internecie to trafiam na strony internetowe prywaciarzy i każdy z nich mówi, że jest najlepszy. :(

Gość wspolczuje Ci troche autorko
Bo czlowiek mlody, glupi, nie mysli. I spapralas sobie zycie na wstepie. Ale moze przynamjmniej uda Ci sie skonczyc szkole. Trzymam kciuki ;)

Gość troche dziwne ze majac
taki zyciowy problem Ty sie martwic nacinaniem w czasie porodu...

Gość kloma
martwiłam sie na poczatku tera zjuz nic mi nie przyjdzie z tego ze sie bede martwić... boje sie poprostu porodu i wszystkiego co z nim związane... za tydzien zaczne 8 miesiąć i boje sie bo porod zbliza sie wielkimi krokami..,. a chyba mam prawo sie bac i pytac o to

Gość troche dziwne ze majac
czy ja mowie, ze nie masz? Tylko mowie, ze dla mnie to dziwne.