Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kloma

Nieletnia matka

Polecane posty

Gość kloma
ale dlaczego przeciesz nie moge siedziec i cały czas myslec o tym ze moja wolnośc juz sie kończy i wkraczam w dorosłe zycie... mam prawo jeszcze myslec o innych rzeczach a nie tylko o tym...

Gość kloma
Moja siostra tez miała nacinane i tez mowiła ze nie bolało ale ja jej nie wierzyłam za bardzo bo wydawało mi sie ze mowi tak dlatego zebym sie nie bała...

Gość troche dziwne ze majac
"przeciesz nie moge siedziec i cały czas myslec o tym ze moja wolnośc juz sie kończy i wkraczam w dorosłe zycie... mam prawo jeszcze myslec o innych rzeczach a nie tylko o tym" Nietrafiony argument akurat... no to lepiej myslec o nacinaniu, tak? A tyle jest innych rzeczy o ktorych mozna myslec, by caly czas nie myslec o jednym... Dlatego to dla mnie dziwne :) Pytalas dlaczego :) Ale prawo masz, jak kazdy. Niektorzy sa masochistami ;)

Gość kloma
Pisząc masochistami kogo masz na mysli... To ni jest tak ze siedze i mysle o kurde co ja zrobie jak mnie beda nacinać albo coś oinnego po prostu boje siego tak samo jak np pojścia do dentysty...czasem przyjdzie mi na mysl porod i wogole i wtedy budzi sie strach...

Gość sa gorsze strachy podczas
pododu niz nacinanie... Dziecko moze sie owinac pepowina, moga lekarze na sile wyduszac, jak nie natna moze popekac, moze jej tchu braknac. Moze na zawsze zostac oszpecona rozstepami. Po karmieniu moga jej cycki obwisnac. Naciecie to przy tym pryszcz. Wiec nie martw sie tym 🌻

Gość kloma
a czy po porodzie twoje piersi zmieniły sie jakos mam na mysli to ze stały sie mniejsze niz przed ciaza albo cos innego... bo mojej mamie po kazdej ciazy sie powiekszały a mojej siostrze zmalały( to pytanie do wszystkich dziewczyn ktore były w ciazy)

Gość kloma
no rozstepy juz mam na piersiach bardzo duze... i wogole zrobił mi sie celulit... no ale jestewm w ciazy i nic na to nie poradze

Gość sa gorsze strachy podczas
dlatego chcialam Cie uspokoic, ze akurat nacieciem to sie nie masz co martwic ;)

Gość kloma
JA juz zmykam moze zasne....dzieki za rady:) Do potem...

Gość ja Tobie zazdroszcze samej
ciazy. Sama bede miec problem z zajsciem ale wierze, ze dam rade. powodzenia!

Gość nie dostalas rozstepow bo nie
mialas ich dostac. Jak ktos ma sklonnosci, to moze sobie smarowac wszystkimi maziami swiata, a i tak dostanie. WIec nie warto wydawac pieniedzy...

Gość kloma
Tak to w życiu jest jedni mają za szybko dzieci a drudzy chodź chcą mieć to nie mają... Ale nie trać nadziei będzie dobrze jeszcze zostaniesz mamą:)