Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietazklasa38

szukam faceta z klasą

Polecane posty

Gość kobietazklasa38

Poznam faceta z klasą , tzn - dobrze zarabiającego ,miniumum 5000zł netto , zadbanego , powyżej 185 cm wzrostu , inteligentnego , tzn z wykształceniem wyższym . Dla mnie mężczyzna która nie spełnia tych kryteriów to życiowy nieudacznik . Moje zdjęcie : http://www.imagecage.net/images/Ux4x7qU1278183876/Iwona.jpg

a co Ty masz do zaoferowania ? czy jesli nie masz biustu D to jestes zyciowym nieudacznikiem ?

Gość kobietazklasa38
chyba jednak sami nieudacznicy tutaj

hehe droga kobieto z klasa spelniam wszystkie te wymagania oprocz wzrostu ale nie jestem zainteresowany kims kto szuka faceta przez pryzmat jego zarobkow.

Gość kobietazklasa38
z kurduplami sie nie zadaje

Gość prorokkk
ta c...pa ma konto na sympatii , jej nick iwonaiwanowska

Gość tojatojatojatoaj
gdybys byla KOBIETA Z KLASA to nie patrzylabys ile facet ma w portfelu tylko sama tyle zarabiala ile podajesz, powinnas jezdzic swoim samochodem i miec mieszkanie! A na to wszystko powinnas sama zarobic!! zalosna pinda...........!!

ok, pod warunkiem, że: kobieta 90/60/90, zaradna, przedsiębiorcza, zarobki minumum 4000 netto (gołodupca nikt nie chce utrzymywać). Ciekawe zainteresowania, bez dzieci, zdrowa, piękne, proste i białe zęby (nie implanty)........ ;)

Gość gjdfhtregdg
Hehe śmieszna jesteś :) Zarabiam w tych granicach(zależy od miesiąca),ale wżyciu bym nie chciał takiej starej dupy mimo iż też jestem po 30.Z tą kasą wole jakąś jędrną 20 :)

klasa to coś więcej niż tylko klasa zarobków. To coś więcej, wraz z inteligencja i czarem w sobie. Nie trzeba się ogłaszać. Ludzie z prawdziwą klasą trzymają się razem.

Gość opelastra
z takim ryjem to szukaj gacha pod monopolowym sciero:)

Gość działka za miastem
jak będziesz głośno mówiła o takich rzeczach nikt cię nie zechce. czy ty na pewno szukasz faceta do prawdziwego życia czy może sponsora..

Gość milenka91.kk
jedynego faceta z klasa i herbem jakiego znam to Bronek, lecz szkoda ze juz jest zajety przez piekna zone Anne

zrobilaś literówke w temacie z postu wynika, że szukasz faceta z kasą, marną zresztą, jak na klasowego mężczyznę nędzne prowo -2/10

Założę się że dziewczyna na zdjęciu nie jest autorką tego topiku.Ktoś ewidentnie sobie jaja robi a wy po niej jeździcie, a raczej po fotce.

A ja szukam faceta z kasą :classic_cool: Tak w ogóle to wydaje mi się, że jak na twe kryteria to kiepski teren poszukiwań sobie wybrałaś :)

wygladasz jak pol dupy za krzaka w tych krzakach wiec powiedzmy sobie szczerze tobie by pasowal jakis robotnik asfaltowy a nie facet z klasa bo widac ze sama jestes do niczego.

Gość mantodea1985
A ja szukam faceta z klasą tzn.: zadbanego,inteligentnego,z dobrym charakterem.I nie mogę znaleźć.Bo w życiu realnym jestem strasznie nieśmiała w stosunku do mężczyzn,ech...

Gość zklasa42
Mantodea , śmiem nieśmiale stwierdzić że to mnie szukasz ale ja już mam niestety 42 lata :-(

Gość gośćRK
Kobiety otwarcie deklarują, że nie wartościują mężczyzn za pomocą ich portfeli. Mówią, że o wiele ważniejsze jest, żeby facet cechował się kulturą osobistą, taktem, wrażliwością i miał szerokie horyzonty myślowe. Tymczasem prawda jest całkiem inna: może być głupkiem, byleby miał kasę.Wez sie za prace,to bedziesz miala kase,i klasy to ty napewno nie masz,ciekawe co osiagnelas w zyciu,ze masz prawo mowic,ze ktos jest nieudacznikiem zyciowym..

Gość gość
Nie spełniam żadnego z tych kryteriów ale nawet gdy bym spełniał to wżyciu nie umówił sie z kimś takim. Nie dosc ze stara to jeszcze wymagająca. Wolę 20-30 latki. W wieku 38 lat takie wymagania nie przejdą. Bo i może na zdjęciu była ladna ale po tych 7latach to już pewnie szrot... menopauza i takie tam