Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona2010

Ciąża ?

Polecane posty

Gość wystraszona2010

Witajcie Ostatni normalny okres miała w marcu, później za miesiąc coś co z wyglądało jak plamienie, w kolejnym miesiącu już nie dostałam, 10 czerwca robiłem test BETA HCG wyszła mniejsza od 0,1. Kolejny 12 i 22 czerwca wtedy beta wyszło równe 0,1 . A okresu dalej nie ma, wszyscy mówią ze troszkę przytyłam, w między czasie zrobiłem też trzy testy z apteki, wszystkie negatywne, okres miałam zazwyczaj co 30 dni. Możliwe aby laboratorium się pomyliło. Była u gina który mnie potraktował lekceważąco, powiedział że nieraz tak bywa. Co o tym myślicie dziewczyny?

Gość ciekawy wątek
nieraz tak bywa??? co to za lekarz?? idz do kogos innego bo to chyba nie jest normalne:o ile masz lat? do tej pory mialas regularne miesiaczki?

Gość zmien lekarza
zmien lekarza...jezeli to nie ciaza, to mimo wszystko dobrzeby bylo poznac przyczyne braku miesiaczki...kiedy ja powiedzialam swojemu ginekologowi ze moge byc w ciazy, ale robilam 2 testy i jeden wyszedl pozytywny, a jeden negatywny, to zrobil mi USG dopochwowe i ciaze potwierdzil:) nie jeden lekarz jest na tym swiecie i laski mu nie robisz, co niektorym sie w tylkach poprzewracalo i zapomnieli ze to Oni pracuja dzieki Nam, a nie na odwrot...:/

Gość wystraszona2010
wczoraj byłam u ginekologa, prywatnie, zbadał mnie i zrobił usg, ciąży nie stwierdził , powiedział ze wszystko jest dobrze, na wyniku wpisał 2 faza cyklu, więc mnie trochę uspokoił

Gość wystraszona2010
co o tym myślicie kobietki, bo dalej nie mam okresu