Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Barbie18

Czy mogę się przenieść z liceum do innego liceum?

Polecane posty

Gość Barbie18

Dostałam się do szkoły pierwszego wyboru, ale stwierdziłam że jedanak ta szkoła mi nie odpowiada i teraz chcę chodzić do szkoły którą wybrałam jako drugą. Już zostały wywieszone listy przyjętych i teraz trzeba tylko donieść orginały świadectwa i zaświadczenia o wynikach egzaminów. Co mam teraz zrobić? Koleżanka mi mówiła że mogę zanieść orginały do tej drugiej szkoły i powiedzieć w sekretariacie że chcę tam chodzić i że nic nie muszę załatwaić w pierwszej szkole. To prawda? Bo już są listy z osobami które się dostały. Pomocy! Do jutra muszę zanieść orginały

Gość fdhfdhf
Możesz przenieść się do innej szkoły, ale skoro już wiesz, że się dostałaś do tej pierwszej to może idź do sekretaristu i powiedz, że rezygnujesz.

Gość Barbie18
Ale tam w drugiej szkole jest już lista osób przyjętych i są wszystkie miejsca zajęte. Mam dużo punktów ale boję się że mnie nie przyjmą i co wtedy? Czy będę mogła wrócić do pierwszej czy co? A poza tym co z osobami od których mam więcej punktów ich wyrzucą a ja wskoczę na ich miejsce czy jak?

zapytaj sie w tym drugim liceum czy sa jeszcze miejosca, zebys nie zostala na lodzie... pozniej zabierz papiery z pierwszej szkoly, musisz to jakos uzasadnic

Gość fdhfdhf
A tego to nie wiem. To może na razie z tej pierwszej szkoły nie rezygnuj tylko idź dziś do drugiej i upewnij się czy w ogóle masz jakieś szanse na przyjęcie czy jednak miejsca są zaklepane.

Gość Barbie18
Ok to dzisiaj pójdę do drugiej szkoły i się popytam żebym właśnie nie została na lodzie. Może uda mi się coś załatwić. Trzymajcie kciuki xD;)

Gość fdhfdhf
No trzymamy, trzymamy :)

Gość zuzka 89
na pewno Cie przyjma jak masz duzo punktow, myslisz ze z tamtej szkoly sie nikt nie wypisze? Smigaj do tej drugiej do ktorej chcesz chodzic z oryginalami :) bedzie dobrze. a do tej drugiej szkoly pewnie tak czy tak bedziesz mogla wrocic choc raczej nie bedzie takiej potrzeby ;) a z jakiego miasta jestes?

Gość Barbie18
Z Przemyśla ;/

Gość Barbie18
I chcę się przenieść z I LO do II LO

Gość zuzka 89
z otwartymi ramionami Cie przyjmą. daj znać potem jak poszło

Gość Barbie18
Ok na pewno napiszę :)

Gość seksuolożka Halina
Szkołę jak i pracę zawsze można rzucić lub zmienić!

Gość jastagua
a jeśli można wiedzieć to z jakiego profilu chcesz się przepisać z I LO?