Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaagusława

Szukam łóżeczka z prostymi szczebelkami

Polecane posty

Gość jaaagusława

Dziewczyny...szukam łżeczka białego z prostymi szczebelkami, przejrzałam pół netu i wszystkie mają okrągłe, a jak znalazłam z prostymi to cena kosmiczna. Proszę o pomoc, może widziałyście coś podobnego jak w poniższym linku, tylko w normalnej cenie http://www.amko.com.pl/zen-bialy-baby-uk-sauthon-cat-860-id-3367.aspx

Gość a co to za roznica czy z prost
ymi czy okraglymi? popytaj stolarzy na zamowienie, ja robilam niewymiarowe lozeczko w wadowicach, zamawialam pzrez neta i facet mogl mi zrobic jakie bym tylko chciala a dalam 400zl za lozeczko :)

Gość nie podpowiem
ale strasznie jestem ciekawa dlaczego chcesz proste....mnie by do głowy nie przyszło,że to ważne jaki mają przekrój....nawet nie zwróciłam uwagi,że są inne:P mam 3 dzieciaków: najstarszy 22 lata najmłodsza roczek - zawsze mieliśmy okragłe...nawet chyba nie widziałam w sklepie innych..

Gość jaaagusława
:-) no właśnie .... w sklepach i na necie 99% łóżeczek ma okrągłe szczebelki, a jak zobaczyłam z prostymi to tak mi się spodobało, że teraz chce tylko takie ;-), poprostu takie bardziej mi się podoba, ale jeśli nie znajdę w normalnej cenie to kupie z okrągłymi

Gość ja mam z prostymi
ja mam z prostymi,a lozeczko w kolorze ciemnego drewna.bardzo elegancko wyglada takie lozeczko.nie kupowalam go w Polsce.

Gość jaaagusława
może faktycznie dowiem się ile kosztuje wykonanie takiego łóżeczka na zamówienie, bo do tej pory wydawało mi się, że wyjdzie drożej niż kupienie gotowego. Ale jeśli ktoś by widział takie bądź podobne białe to proszę o linka :-) dla mnie, te łóżeczko z linku jest przepiękne i gdyby mi jakiś stolarz zrobił takie za 400 zł to byłabym bardzo szczęśliwa,ale to chyba raczej nierealne...

Gość nie podpowiem
nie mam czasu na szukanie "głębiej" mozliwe ze w tym sklepie będziesz miała i inne z płaskimi ....nawet cena nie przeraża....

Gość jaaagusława
"nie podpowiem "..... dziękuję za link, są proste szczebelki!!! - to już coś! :-)

Gość a o co chodzi z tymi prostyi??
przecież te okrągle równiez są proste?????? nie zauważylam aby byly powyginane:(

Gość może cosatto
ja miałam takie, płaskie szczebelki i opuszczany bok

Gość ja mam z plaskimi
z mamas&papas,ale nie w POlsce

Gość jaaagusława
o z tego cosatto są bardzo fajne z prostymi szczebelkami :-)