Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania_95

Moj chłopak ma za małego penisa

Polecane posty

Gość 123pb
Dokladnie dlugosc nie jest wazne bardziej bym stawiala na grubosc...ale i tak uwazam ze 15 cm to wcale ni jest malo.

a po co ci taki duzy mi wystarczy 15 cm bo z wiekszym odczuwam bul nie do wytrzymania

No tak, jak ty robisz jemu wyrzuty to jest dobrze, ale jak on Tobie to już jest be, zły i niedobry? Jak tak bardzo Ci to przeszkadza, to zmień sobie chłopa zamiast go dołować. Btw- próbowaliście chociaż różnych pozycji?

ja raz kupilam duzego ogurka to tylko 12 cm weszlo jak chcialam dalej to czulam okropny bul i troche mi krew poleciala i juz tak nie zrobie

Gość Anecccczzzzqqqa
Mój facet ma naprawdę mały interes tzn. 7cm w wzwodzie i 2.5 cm obwodu , w zwisie z 3cm jak u niemowlaka dlatego też nie korzystamy z jego sprzętu gdyż nie byłam w stanie wyczuć jego wątłego wacusia , pozostała nam rączka lub wibrator bądź zakładam mu strap-on a potem zamieniamy role i ja go od tyłu na czworaka atakuje i mam w tedy 25 a on tylko 7

Gość gość
A rzuć niedojdę. 15 cm to naprawdę pośmiewisko. można powiedzieć kalectwo. Normalny penis powinien mieć minimum 20 cm. Ja co prawda mam tylko 10,5 cm ale z takim sprzętem nawet nie próbuję żadnej pukać bo i tak wiem że nie mam szans. Przynajmniej żadna nie będzie nieszczęśliwa.

Gość gość
Jak to może być 2,5 cm w obwodzie? Nie mylisz ze średnicą?