tinkaa98 0 Napisano Lipiec 5, 2010 kochałam się w dni płodne , uzyliśmy durex extra safe . Myślicie , że to dobry wybór ? jak skuteczne są te gumki ? Możliwa jest ciąża ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smok dragon 0 Napisano Lipiec 5, 2010 Jeśli gumka nie pękła to nie masz się czym przejmować Ja często używałem zwykłych polskich gumek i mogę powiedzieć jedno Każda gumka może pęknąć jeśli nie zastosujesz się do instrukcji na opakowaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tinkaa98 0 Napisano Lipiec 5, 2010 wiem ale chodzi mi o to jeśli nie pęknie nie zsunie się ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moralniak Napisano Lipiec 6, 2010 jeśli się nie zsunie i nie pęknie to możesz być pewna że nie jesteś w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olaaaaaaaaaaa7373930 Napisano Lipiec 6, 2010 no własnie też używamy TYLKO tych prezerwatyw co w temacie . Moje pytanie : jesli nie peknie , nie zsunie się jest 1000% poprawnie założona , a wytrysk jest w prezerwatywie i poza pochwą i staramy sie robić to w dni niepłodne to jest możliwość zajscia w ciąże ? glupie pytanie ale jestem poczatkująca i nie wiem czy to wystarczająca metoda antykoncepcji ? czy tabletki też przydały by sie do tych stosowanych powyżej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DevilDriver 0 Napisano Lipiec 6, 2010 jak jesteś początkująca to marsz do ginekologa, a nie na forum szukasz odpowiedzi. tutaj każdy Ci napisze byle głupote , a potem ludzie narzekają , że w Polsce świadomośc i wiedza o seksie jest znikoma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach