Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SunriSeee

JAK SIĘ UBRAĆ NA SUNRISE ??

Polecane posty

Gość SunriSeee

Wybieram się na ta impreze i nie mam pojęcia jak się ubrać , nie chcę wyglądać jak dz.iwka jakos normalnie ale szałowo macie jakies propozycje ? mile widziane linki do stron na allegro np ;) Pozdrawiam ;) i zapraszam również na sunrise ;)

Gość modna ubtrana
w kozuch

Gość SunriSeee
jak mam się ubrać;p??

Gość SunriSeee
bardzo śmieszne. ja powaznie pytam;/

Gość SunriSeee
mam karnet na piatek i sobote

Ja jade w piątek na Tiesto do Gdańska i też nie mam pomysłu

Gość SunriSeee
ja z okolic gorzowa wlkp to jeszcze nie tak zle;p

Tez bym pojechala. Ale nikt z znajomych juz nie jezdzi na te imprezy , podobno nie ten wiek juz hehehe a co do ma do czego :P tam 30 parolatkowie też jeżdżą jak nie starsi :classic_cool: ja mam 21 i siła wieku :D

Gość szpada77
jak masz ładną figurę to możesz założyć obcisłą sukienkę, w h&m kiedyś takie były. Tylko obawiam się, że tam jedyny obowiązujący strój to dziwkarsko-bazarowy...

Gość SunriSeee
mam duze biodra i nie za bardzo sie czuje w obcisłych sukienkach..

Gość SunriSeee
myslałam nad taka tunika szersza na brzuchu .

Ja byłam w zeszłym roku na 3 dni, byłam ubrana " normalnie" czyli krótkie spodenki i top w sobotę miałam rybaczki + top a w niedzielę że padało od samego rana miałam 2 spodnie + bluzę+ krótki rękawek pod spodem, póżniej zrobiło się ciepło to spodnie podwinełam a bluze ściągłam te linki co masz podane to bardzo fajne zestawy nie wyzywające ale jednak sexi ja byłam przerażona jak zobaczyłam niektóre laski, totalne szmaty, tak poubierane lub nie dopasowane stroje np. była mocno gruba laska i była ubrana w bardzo obcisłe rzeczy, cycki na wierzchu, ostry makijaż + świecące rogi na głowie ŻENADA nie obrażając nikogo było też dużo lasek, ubranych normalnie, długie spodnie, bluzy były też 2 laski bardzo fajne ubrane, w takie stroje co mają laski na wyścigach samochodowych np. http://www.dziennik.pl/files/archive/00109/FR_CEED_DAY2_161_109537g.jpg tylko że tamte miały spódniczki w krateczkę ale o takie coś mi chodzi bardzo fajnie to wyglądało zazdroszczę bo my niestety w tym roku nie jedziemy ale może nam się uda chociaż dojechać na afterparty baw sie dobrze

Gość cory cc
normalnie wieś tańczy i śpiewa okrutna prawda --- ja bym sie wstydzila w takim badziewiu z domu wyjsc. Do tego pewnie obowiazkowo biale kozaczki lub zlote ciżemki. Na morde make-up pudrem za 9,99 (patrz-modelka), tipsy z brokatem, platyna na łeb i jazda! Cuda na patyku...

Gość SunriSeee
dziekuje. ale ja nadal nie wiem w co sie ubrac:((