Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idealna cera

Dziewczyny,jaki podklad czy [uder kupic zeby cera wygladala na idealna?

Polecane posty

Gość idealna cera

mila juz wiele -drozszych,tanszych,ale moja cera nigdy nie wygladala jakos bardzo ladnie ,tak jak np,. tutaj http://c12.wrzuta.pl/wm8080/b9cf3f98001180e946f651a4/pandma mam cere mieszana,teraz gdy jest lato bardzo sie przetluszcza,le nie ktore partie mam lekko przesuszonhe ( na czole, przewaznie tego nie widac,ale neitkroe pudry potrafia to bardzo uwidocznic)....mam kilka wyprsykow,ale nic powazniejszego.... jednak po prostu koloryt moejj cery nie jest jednolity ....... chcialabym kupic cos co sprawi ze moja cera bedzie wyglaac naparwde ladnie i promiennie.....

Gość lalenka
najlepszy na swiecie jest clarins tinted moistouriser - daje ci lekki kolorek ,super naturalny -wygladasz na swieza i w sloncu nie widac przez sekundke ze masz cos na buzce polecam moj wlasny trick uzyc loreal gel samoopalajacy do twarzy na noc -troszke tylko -dwa dni pod rzad a rano po oczyszczeniu buzki i nalozeniu kremiku dodac wlasnie clarins efekt -jakbys wrocila znad morza -leekie naturalne opalnie

Gość lalenka
najlepszy na swiecie jest clarins tinted moistouriser - daje ci lekki kolorek ,super naturalny -wygladasz na swieza i w sloncu nie widac przez sekundke ze masz cos na buzce polecam moj wlasny trick uzyc loreal gel samoopalajacy do twarzy na noc -troszke tylko -dwa dni pod rzad a rano po oczyszczeniu buzki i nalozeniu kremiku dodac wlasnie clarins efekt -jakbys wrocila znad morza -leekie naturalne opalnie

Gość provokejszyn jak nic
lalenka- a ty oprocze tego clrains uzywasz jeszcze najpeirw normalny krem do twarzy? jaka masz cere? bo ja mam meiszana, czasami lekko przesuszona na czole i ostatnio cos w okolicy ust mi sie tez przesusza ;-(