Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wracamjuż

powrót do pracy-z kim zostawiacie dziecko i ile płacicie?

Polecane posty

Gość wracamjuż

Pytanie jak wyżej. I jeszcze ile miesięcy/lat ma dziecko.

Gość Też wracam
Dziecko ma 10 miesięcy, zostanie z opiekunką, płacimy 10zł za godzinę.

Gość a nie
boicie sie zostawiac takiiego malego dziecka z opiekunka ktorej do konca nie znacie?? sama wychowuje 17 miesieczne dziecko tzn maz caly dzien w pracy i mnie nerwy czasami ponosza ale bym nie uderzyla nigdy dziecka a taka opiekunka to nie wiem nie jej dziecko tymbardziej ze takie male nic nie powie i jak dostanie klapsa czy nim potrzascie szybko zapomni i za chwile sie usmiecha tyle teraz jest przypadkow znecania nad dziecki w zlobkach i przez nianie ja bym sie bala .moj pojdzie do przedszkola jak bedzie miec 3 latka i bedzie umial mowic czuy mu dobrze jest czy nie a poki co ja z nim jestem

Gość Też wracam
Wracam bo muszę, mam taki zawód że nie powinnam mieć długiej przerwy w pracy bo ciągle coś się zmienia. Poza tym za coś trzeba się utrzymać. Opiekunka jest polecona, mieszka niedaleko, wychowała wiele dzieciaczków i ma super referencje od rodziców.

Starsza była z babcią do 2,4 lat- nic nie płaciłam, teraz jest w prywatnym przedszkolu (z dofinansowaniem) i płace 369 zł/mies Młodsza od września idzie do żłobka (bedzie miała wtedy 13,5 mies) bede płacić 220zł/mies

Gość nie chce sie czepiac
JANA napisz, proszę coś więcej o tym dofinansowaniu prywatnego przedszkola. Komu się należy i gdzie to załatwić