Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kofeinistka20

Dlaczego jestem jak powietrze ?

Polecane posty

Gość kofeinistka20

Może mój problem jest dziecinny , ale nie daje mi spokoju. Mam 15 lat , nigdy nie miałam chłopaka, nie przezyłam pierwszego pocałunku żadnych bliskości z płcią przeciwną. Jestem typem dziewczyny skate, na codzien ubieram rurki , luźniejsza koszulke z fajnym napisem ( nie jest ona jakaś mega luźna , normalna męska rozmiaru S) i do tego trampki , czasem kolorowe branzoletki na ręce. Nie lubie makijażu bo uważam że powinno się w ludziach cenić naturalność. Dbam o siebie , zawsze jestem czysta , dobrze ubrana i pachnąca. Przyjaciółki postrzegają mnie jako osobę miłą , sympatyczną , jestem bardzo wesoła i lubie się śmiać ;) , jestem oryginalna i zawsze uśmiechnięta. Mimo to nigdy ale to nigdy żaden chłopak do mnie nie zagadał , nie spojrzał na mnie , nawet nie napisał na gg, widocznie nikomu się nie podobam. Jestem jak powietrze... lalunie i puste dziewczyny ze szkoły nie moga sie opętać od adoratorów .. a ja zawsze sama. Koleżanki mówią ze to przez wygląd .. ze faceci lubią sexi dziewczyny , które najlepiej chodziłyby nago , ale dlaczego ja mam się dla kogoś zmieniać ? Mi jest dobrze tak jak teraz się ubieram i gdybym ubrała się inaczej czułabym się .. nie sobą .;( . Przeklinanie , palenie , picie czy ćpanie są mi kompletnie obce ! Wiem ze jestem młoda , i że miłość to nie wyścigi , nie szukam w tym wieku partnera na całe zycie bo chłopacy to jeszcze dzieciaki .. choć są wyjątki.. ja chciałabym zainteresowania , bo czuję się jakbym była jakaś dziwna ;( , gorsza od innych , no jednym słowem beznadziejnie jak ofiara losu. Nie jestem specjalnie nieśmiała .. ale extra super odważna to nie jestem. Przykro mi jak widzę głupie dziewczyny z fajnymi kolesiami.. zawsze sobie powtarzam że na wszystko przyjdzie czas i że poznam kiedyś normalnego , symatycznego chłopaka ... tylko ile można sobie tak powtarzać ? Jeśli teraz nikogo nie obchodze to czy za pięć lat coś się zmieni? Wątpie ... boję się ze zostanę starą panną , która ani się nie całowała , ani nie przeżyła pierwszego razu , a o smaku miłości to już nie wspomne.

Gość kopopo
laska wyluzuj :) ja w tym wieku tez nie mialam powodzenia a teraz wszystko sie zmienilo :) to prawda ze faceci lubia takie dziewczyny przynajmniej w tym wieku ale wierz mi nie trzaba chodzic z tylkiem na wierzchu... moze sprobuj delikatnego makijazu fryzura bardziej dziewczeca swojego stylu nie musisz przeciez diametralnie zmieniac...rozumiem kazdy ma potrzebe bliskosci i ze kolezanki maja...no coz moze postaw na razie na przyjaznie , znajomosci pozniej kto wie.. powodzenia :p

Gość superExtra
spokojnie, w końcu się doczekasz. w tym wieku też nie miałam powodzenia, potem w liceum się to zmieniło. będzie dobrze, cierpliwości www.odlotek.pl/zaproszenie/24843