Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o0o0o

Czemu Wy na tym forum

Polecane posty

jesteście tacy przegrani? na czym polega fenomen przegrania życia na kafe? ja tu siedze ale życia nie przegrałam ;) w kązdym razie nie sądze,zeby tak było :D

Bardzo się cieszę, że jesteś jedyną nieprzegraną na kafe:) I że masz dar jasnowidzenia, który umożliwia ci prześwietlanie życia każdego z kafeteriuszy:)

Gość embrionka
Być może o0o0 jesteś przegrana najbardziej z nas wszystkich.

Gość ken_pol
o0o0o0 nie martw sie wszystko przed tobą :classic_cool:🖐️

no widze,że jednak coś jest nie tak :( wzięliście moje pytanie za obrażanie,że jesteście tacy niemili? :O ja nie mowie Wam,ze jesteściep rzegrani,tylko zauważyłam,ze sami tak często mowicie i dlatego właśnie pytam dlazego i sad sie to wzięło? bo na innych forach jakos tego nie zauwazyłam

Gość ken_pol
bo to forum potrafi uzależnić dlatego mówi się o przegrywie :P a teraz ide skoczyć 🖐️

mozliwe,że przede mna,ale sporo już za mną :classic_cool: tu leja nie jestem dziadem

no a co masz coś do mnie? :P to ciekawe,licząc moje posty pod tym projektem nie zdążyłeś mnie poznać a juz oceniasz :P i to jeszcze za dziada mnie bierzesz :classic_cool:

hahaha nie no ja naprawde nie wiem skąd te przypuszczenia ;/ i to jeszcze tak nietrafne,że gdybyś Ty wiedział ...:(

są przegrancy tacy jak przystojniak czy np. kądor. niestety te forum cieszy sie zla slawa. trzeba byc wytrwalym zeby tu usiedziec i nie uwierzyc w to, ze naprawde nie jest sie przegrancem

Gość te małe zero z dużym zerem
nie podskakuj tak bo klapki pogubisz :D mądralina następna się znalazła :D i zapamiętaj sobie że tu skryli się najwspanialsi ludzie na ziemi :D

oo, ali :) dzisisaj tylko ręką pomachasz ?? :(:( a wczoraj to mnie taaak oryginalnie przywitałaś..hmm, sam bym nie przypuszczał, ze masz w szafie opaske na głowe z uszami królika..i złoty łańcuszek...z logo playboya :) fajnie wczoraj było :) no i te szpilki.hmmm :D :classic_cool: a dziś skromne cześć:(

Dlatego,że mialam akurat ochote zadać takie pytanie :P mało to zresztą głupszych pytań na forume?? no,gdybyś wiedział jak nietrafne są Twoje przypuszczenia..ja Frelką..matko jedyna :O

a czy ja mówie że nie najlepsi? :D zresztą gdybym nie kochała tego forum to bym tu nie siedziała..no nie,aleście sie mnie przyczepili...zauważcie,ze Was nie obrażam teraz i nikogo sie nie czepiam