Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jogojog

jest szansa?

Polecane posty

Gość jogojog

bylam z facetem potem on zerwal bo mu sie hmmm odwidzialo a teraz mowi zeby chcial sie ze mna spotykac na luznych zasadach i zobaczymy czy cos z tego wyjdzie wtedy ze bylo za szybko itd... ech tam a mi na nim zalezy ale chyba nie warto robic sobie nadzieji co nie ? ;/ on ma 18 lat..

Gość aniabra
seksu mu sie chce ebz zobowiazan

Gość jogojog
nieee nie spalismy ze soba jak bylismy razem to bylo za krotko

Gość buuuerrr
dokladnie !!!!!!!!!!!!!!!!! sam jestem facetem i tak robie .. ale juz z tym koncze ! kolezanka dobrze Ci pisze

Gość moskala
lepiej to olej bo ten układ jest wygodny tylko dla niego. będzie miał bzykanko na boku ale przecież nic ci nie obiecywał wiec równie dobrze u ciebie może szukać seksu a w międzyczasie szukać tez kogoś innego do związku.

Gość moskala
hmmm dopiero teraz przeczytałam że nie spaliście ze sobą. ale tak czy siak układ bez zobowiązań zazwyczaj jest dobry tylko dla 1 strony. co będzie jak ty się zaangażujesz a jemu znów się odwidzi?

Gość jogojog
nie bedzie i on o tym wie i wiedzial ta opcja wogole odpada bo mamy sie spotykac na zasadzie znajomi

Gość buuuerrr
to ze soba nie spaliscie , nie oznacza ,ze tego nie zrobicie .. na jego tzw "luznym zwiazku bez zobowiazan" ... Rozne ma to imiona :)

Gość jogojog
no wlasnie tego sie boje :(

Gość jogojog
hm... nie zrobimy chociaz ja dla niego glowe trace heh... wogole domyslalm sie ze facet w tym wieku jeszcze nie wie czego chce ale jednak rozczarowanie... : /

Gość buuuerrr
zawsze mozesz go sprawdzic .. jest duzo sposobow.. ale to sie do pan moze zwroc ;)

Gość jogojog
no to ja chetnie te sposoby poznam : ) zalezy mi na nim chociaz to bylo krotko

Gość buuuerrr
ładnie się ubierz .. zrob sie na bostwo , tak zeby sam zainicjowal zblizenie ... jak zacznie sie dziac cos powazniejszego , przerwij to i z nim o tym porozmawiaj.. faceci sa prosci w obsludze

Gość jogojog
nooo... tez o tym myslalam w kazdym razie na pewno wiem ze mu sie podobam heh rozmawia nam sie tez bardzo dobrze chcialabym go jakos od nowa zainteresowac soba w TEN sposob...

Gość buuuerrr
no to w czym problem ? do dziela ;) i powodzenia :)

Gość jogojog
nie - dziekuje :) mam nadzieje ze sie uda ... :)

Gość moskala
bądź atrakcyjna ale trzymaj go na dystans. jeśli się boisz że cię wykorzysta po prostu nie musi między wami do niczego dojść, zatrzymaj się na pocałunkach na przykład. a jak będzie nalegał to teraz ty powiedz ze w sumie nie jesteś pewna co do niego czujesz dlatego się wstrzymasz :P dużo wychodź z koleżankami, czasem jak zadzwoni odmów mu ze jesteś umówiona, nie mów z kim i gdzie bądź tajemnicza. faceci o zdobywcy.,im dłużej będzie cię zdobywał tym bardziej się nakręci. no chyba że znów mu się odwidzi. tu trzeba zadziałać sprytem i sama musisz wyczuć czy on ma szczere intensje czy coś mataczy

Gość jogojog
no to mam zadanie teraz ... : ) wiem ze na pewno sympatie do mnie ma nie jestem mu jakas obojetna wiec moze... dziekuje za rady :)

Gość moskala
powodzenia i uważaj tam na niego :P mam nadzieję jednak że facet się wkręci pozdrawiam