Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NietuzinkowaO

Kontynuowac znajomosc czy nie? Piszcie!

Polecane posty

Poznalam pewnego chl z moich okolic, ktory szuka dziewczyny. My..bardzo sie polubilismy, ale ja mam pewien problem:( Otoz..ten chl to brat mojego kolegi z klasy:O Jeszcze z gimn. Teraz pojde do 3 LO. Z tym kolega zawsze byl ubaw w klasie, ale raczej nalezal do takiego niebezpiecznego gangu, ktory sie zadawal z najgorszymi w szkole, Sam byl dowciopny i wogole wszyscy mieli do niego dobry stosunek. Skolei ten chl, ktorego ja poznalam, jest naprawde b.fajny, mile smsy itd...W sumie sama sie dowiedziala przez nk, ze to jego brat. Nie wiem co robic, nigdy z tym klasowym nie mialam zadnego kontaktu... :( Czy pownniam sie przyznac, ze wiem? On chce spaceru, kina itd ale ja po tym co dzis zobaczylam...to odechcialo mi sie jakoś :O A moze winnam dalej utrzymywac i nie patrzec sie na to ze on ma tego brata i sie nim nie przejmowac?:( POmozcie:(

nie, koniecznie zerwij znajomość, no gdzie chłopak z takim bratek, weź daj spokój :o

szkoda, że rozmowę z rodzicami zastępuje dziś takie podrzędne forum. Tu rozsądnej odpowiedzi nie znajdziesz. Spróbuj pogadać z rodzicem. Nie znam ani tego chłopaka, ani jego rodziny, więc nie jestem w stanie odpowiedzieć czy masz kontynuować znajomość czy nie. Nie wpakuj się tylko w klopoty.