Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie__1

wiele osób pisze

Polecane posty

Gość zastanawiam sie__1

i narzeka ze są beznadziejni, niemogą nikogo znaleść, są samotni, ja tak myślę jak to możliwe, jest tyle fajnych wspaniałych ludzi, których można poznać, z niektórymi pójść na randkę, w niektórych się zauroczyć a później nawet zakochać.... więc w czym problem :)

Gość fdgdafgsdfg
Problem tkwi w nich. Bo wmawiają sobie jakieś kompleksy i boją się odtrącenia.

Gość zastanawiam sie__1
być może, a może tak wygodniej, nie mieć nikogo, obowiazków, tylko życ z dnia na dzien i narzekać, a najbardziej niepodoba mi sie że tyle ludzi obraża innych, swe frustracje niech zostawią dla siebie

Gość fdgdafgsdfg
No nie wiem czy tak wygodniej-zależy jak dla kogo. A to nie każdy który tak tu pisze później obraża innych,wręcz przeciwnie bo jak ktoś się tu żali to raczej nikogo później nie obraża,bynajmniej ja nie zauważyłem.

Gość zastanawiam sie__1
pewnie tak, chodziło mi o to że jak ktoś ma problem to niektórzy potrafią go zdołować, stłamsić nie wiem po co, jaka to przyjemność

"Problem tkwi w nich. Bo wmawiają sobie jakieś kompleksy i boją się odtrącenia." pewnie masz racje ale czasem jest tak, że nie chca sie kolejny raz sparzyc i przezyc nastepne rozczarowanie 🖐️

Gość fdgdafgsdfg
zastanawiam sie__1 Ja też nie wiem po co niektórzy tak robią,ale trzeba brać pod uwagę to że niektórzy chyba się w taki sposób dowartościowują(chociaż nie wiem jak może to komuś sprawiać przyjemność)no i jest też wiele małolatów na tym forum(chodzi mi też że niektórzy mimo swojego wieku nie są zbyt dobrze rozwinięci) i musi to ich bawić. A wydaje mi się że jeśli inteligentna osoba opisze tu swój problem to będzie też umiała oddzielić te wypowiedzi innych które mogą jej pomóc od tych którzy tu piszą tylko po to aby kogoś zbesztać.

Gość zielone warkoczyki
niektórzy mimo swojego wieku nie są zbyt dobrze rozwinięci....🖐️ :)