Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktoria //

proszę o pomoc

Polecane posty

Gość wiktoria //

napiszę w miarę w skrócie : -lekarz ginekolog do którego chodziłam prywatnie wykrył u mnie nadżerkę, miałam robioną cytologię, zalecił leczenie albothylem a następnie solcogynem, -stosowałam albothyl w postaci czopków następnie miałam się wybrać do lekarza na zabieg solcogynem i tu zapaliła się lampka : po 1 lekarz bardzo dużo brał za wizyty (80 zł) za samo "dzień dobry" a o reszcie nie wspomnę jak dowiadywałam się od innych jakie zabiegi u niego ile kosztują :( -nie mam pewności czy leczenie solcogynem coś pomoże, zmartwiłam się bardzo tą diagnozą :( a nie stać mnie na ciągłe wizyty u tego lekarza, nie mam pracy a od rodziców wiecznie żerować nie chcę :( - chciałam się wybrać do pani ginekolog w mojej miejscowości, która za wizyty nie bierze tak dużo, jednak nie chciałabym jej mówić mojej "historii chorobowej" ponieważ mogłabym usłyszeć dlaczego nie kontynuuję leczenia u lekarza który wykrył nadżerkę u mnie :( co mi doradzicie? bez wyzwisk proszę, że "gówniara jestem itd"

Gość wiktoria //

Gość marchewwka
Idź do tej drugiej lekarki i powiedz jej po prostu, że z przyczyn finansowych nie możesz kontynuować leczenia u poprzedniego lekarza. Ja bym tak zrobiła. Jeśli nie powiesz jej prawdy możesz sobie tylko zaszkodzić.

Gość wiktoria //
ale dlaczego zaszkodzić? ja myślałam żeby po prostu nic jej nie mówić. Zacząć tak jakby od początku. Czyli badania, diagnoza i potem leczenie. A tam dam sobie chyba spokój. Ceny mnie szokują za te prywatne wizyty

Gość marchewwka
Rób jak uważasz, ja nie widzę nic złego w powiedzeniu prawdy. To raczej ułatwi właściwą diagnozę i dobranie ewentualnego dalszego leczenia. A jak dostaniesz ten sam lek, to co pójdziesz do trzeciego lekarza?

Gość wiktoria //
nie chcę diagnozy tylko od jednego lekarza to nic złego :( skoro usłyszę taką samą diagnozę jak u 1 lekarza i zastosowanie tego samego leczenia to już zostanę przy tym