Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BetterINtime

...........CV po angielski potrzebna pomoc...........

Polecane posty

Mam problem jak napisać prawidłowo Liceum ogólnokształcące im. H. Sienkiewicza; Publiczne gimnazjum i Publiczna szkoła podstawowa

Gość klwsfhsolhge'i
publiczne Gimnazjum???? tak ma ta szkoała w nazwie?? bo jeśli nie ma to tego nie piszesz

Henryk Sienkiewicz High School Public Lower Secondary School (ew. Gymnasium) Public Primary School Ale z doświadczenia mówiąc odpuściłabym słowa Public

piszesz po prostu college im. henryka sienkiewicza, nastepnie secondary college im. kogos tam a na koncu primary school gotowe nie tlumaczysz imion na angielskie to zrozumiale:)

Gość provokejszyn jak nic
1. po co psizesz o gimanzjum?jezeli to jest CV o pracy to sobie odpusc gimnazjum bo to jest calkowicie niewazne liceum-napoisz jako Secondary school, Poland i tyle ....to czy to bylo sienkwicza czy duposrajki jest niewazne . wazne ze masz po tym mature .

w CV nie pisze sie w skrotach!

a ogolniak to nie jest COLLEGE!!! nie mozesz tak napisac........

High school in Praszka Secondary school in Pątnów. Primary school in Wierzbie. To jest do CV w sprawie pracy. Czyli im. odpuścić sobie i gimnazjum też? Nie wiem juz sama.

czeakj zaraz Ci anpsize jak ja napisałam, tylko poszukam mojego cv koleżnka z anglistyki mi poagała

to jest tak i na pewno dobrze podstawówka to Primary School Gimnazjum Grammar Scholl liceum Secondary Scholl

ja piałam tylkjo nr i w jakim meiście i adres pod tym dokladny w sumei etraz patrze w słowsniku i oni mają bardzo popieprzone te szkoły rzeczywiscie po kilka na zw jest ale moje się zgadzają i jak wpiszesz po kolei wszytskie 3 a nie tytlko np lieceum to bedzie wiadomo która to jest

skoro do pracy to: 1.nie psiz ogizmanzjum ja mam napisane tak o liceum: Grammar School Sep 2002- May 2005 Wroclaw, Poland Graduated with distinction Received award of The Best Student of the school year 2003/2004 Qualification achieved equivalent to A-level

Gość luuuuuu
wersja Agus jest poprawna. wiem bo jestem anglistka a ze mam rodzine w stanach znam tamtejszy system eduk gorzej z UK bo tam sie cos pozmienialo...ale faktycznie odpusc sobie to gimnazjum tego sie nie pisze i szkoly podst tez

brzydko mi sie to wkleilo: ja mam napisane tak o liceum: Sep 2002- May 2005 Grammar School Wroclaw, Poland -Graduated with distinction -Received award of The Best Student of the school year 2003/2004 -Qualification achieved equivalent to A-level

Grammar school to nie jest czasem gimnazjum a nie liceum?? Primary School in Wierzbie Grammar School in Pątnów Secondary School in Praszka co myslicie o tym?? tak dobrze?

Gość nie wpisuj gimnazjum
a jak juz to grammar school, a liceum to na 100% Secondary School jesli chodzi o angielki w UK czy Irlandii, amerykanski angielski to High School.

wkleilam ci ze slwonika to sobie zobacz............ pzreciez pisze ci ,ze gimanzjum czy podstawowki nie wpisuje sie do CV!!!!

najodpwoeidniej wydaje m isie ze bedzie secondary school ...zaraz sama sobie zmienie CV :-D

Znalazłam tak w necie: Education September 2003 - June 2007 Comprehensive college in Praszka A levels

Gość meszugene
public = prywatna :o

teraz tak posprawdzalam po necie i widze ze po angielksu jest secondary school wlasciwie. to po amerykansku jest high school. ale ja mialam w cv high school i ludzie tuatj mowia high school wiec nie wiem..