Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martula1993

Jaki krem???

Polecane posty

Gość Martula1993

Witam was dziewczyny i proszę o radę... Mam suchą skórę na twarzy,używałam wielu kremów które albo nie przynosiły rezultatów albo po ich użyciu wyskakiwały mi krostki. :/ Nie wiem co mam robić,gdyż używam podkładu a skóra wtedy łuszczy się i wygląda to nieestetycznie. Może znacie jakiś wypróbowany krem który nawilży skórę ale jej ''nie zatłuści'' ??? A może znacie jakieś super sposoby na gładką i nawilżoną skórę twarzy? :)

Gość zajhhkasa
nivea visage na dzien jest naprawde super

Ja polecam krem oliwkowy "lekka formuła" do cery suchej i normalnej, firmy "Ziaja" z białą nakrętką (bo jest też krem tak samo się nazywający ale z nakrętką zieloną)

Gość allasandro
a musisz tego podkładu używac ?

Gość Martula1993
Chciałabym aby był to krem którym można posmarować pod podkład,aby nie zatykał skóry

Gość Martula1993
Myślę że muszę go używać gdyż mam piegi których nie lubię,bladą twarz i ogólnie nie zbyt dobrą kondycję skóry ... :/

Gość Martula1993
A możesz powiedzieć jakiego używasz podkładu? Może to też zależy od niego jak skóra wygląda...?

Gość Martula1993
A możesz powiedzieć jakiego używasz podkładu? Może to też od niego zależy jak wygląda cera? Nie wiem już co robić mam suchą skórę głównie na policzkach...:P