Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zoom1

(do kobiet) jak ją zrozumieć? o co jej chodzi?

Polecane posty

Gość Zoom1

Pół roku temu, poznałem siostre mojego najlepszego kumpla. Zawsze na imprezach fajnie sie nam gadało i zartowało razem. Na jednej z nich zdarzyło sie ze wylądowalismy u niej w pokoju i zaczęlismy sie całować, ale nie byliśmy do konca trzeźwi.Od tego czasu spotkalismy na kilku randkach. Ona zawsze była chętna na te spotkania. Na ostanim, kiedy byliśmy sami wieczorem w parku zapytałem ją czy moge (pocałować). Ona odparła, że jasne że tak. No i zaczęliśmy sie całować. Kiedcy skończylismy powiedziałem jej, że jest jedną z wyjątkowych osób , kóre miałem okazje spotkać w swoim życiu. Ona później powiedziała, że jestem świetnym facetem i że mnie bardzo lubi. Po tym fakcie zauważyłem, że jest lekko zdezorientowana i tak jakby była odurzona :p. Martwi mnie jedno, powiedziała, że dziwnie sie z tym czuje, że jestem najlepszym kumplem jej brata i to że sie spotykamy i ze myslała ze nasze spotkania do tej pory mają charakter tylko koleżeński Kiedy odwiozłem ją do domu podziękowała za spotkanie i pocałowała mnie 2 razy na pozegnanie( zwykły buziak w usta) . JUz sam nie wiem o co jej chodzi ? czuje cos do mnie? Co robic dalej?

Daj jej czas na bycie zdezorientowaną. Zastanów się, czego chcesz. Jeśli chcesz z nią spróbować, to staraj się o nią. Masz duże szanse, tak myślę. Powodzenia :)

Gość fresh&cool
jesli w usta to nie taki zwykly ;)

Nie bądź nachalny, daj jej trochę czasu. Może masz być jej pierwszym chłopakiem i temu mówi, ze dziwnie się z tym czuje.

Gość komlpa
Troche moze sie wstydzic, ale jest zaintersowana. Dzialaj!