Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milani

KOBIETY ODPISZCIE

Polecane posty

Gość Milani

czy tylko i wyłącznie zachodzi sie w ciążę w dni płodne?

Gość Milani
DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDZ, NAPRAWDE....JESTEM TERAZ ZAŁAMANA BO MOGE BYĆ W CIĄŻY.....ALE TROSZKE SWOJA ODPOWIEDZIA MI PANI ULZYLA

Wiesz dni plodne trwaja ok. 5 dni sa to 3 dni przed owulacja dzien w ktorym jest owulacja i 1 dzien po owulacji. Faza folikularna (przedowulacyjna) jest zmienna a wiec ilosc dni w kazdym cyklu moze sie roznic jest ona przez to nazywana faza wzglednej nieplodnosci poniewaz istnieje mozliwosc zajscia w ciaze niewielka ale zawsze. Od fazy folikularnej zalezy tez ilu dniowy jest cykli i czy bedzie dluzszy badz krotszy. Natomiast faza folikularna(po owulacyjna) jest stala tzn. ilosc dni jest niezmienna w kazdym cyklu i trwa zazwyczaj od 12-16 dni ( co kobieta to inny organizm) i jest ona nazywana faza bezwzglednej nieplodnosci a wiec nie ma opcji zajscia w ciaze:) Podsumowywujac stosunek po miesiaczce przed i w czasie dni plodnych moze skonczyc sie ciaza a po owulacji dokladnie 10 dni przed miesiaczka juz nie. Oczywiscie chodzi mi o stosunek bez zabezpieczenia chociaz i te daja 99% pewnosci

Gość 17-NASTOLATKA
Je3jku dziekuje za odpowiedz, naprawde jestem przestaszona...dokladnie okres dostalam 30 a skonczyl mi sie3......wiec bałam sie..natomiast stosunek był wczoraj..a dzis juz o niczym innym nie mysle;/

Gość 17-NASTOLATKA
teraz jak biore tabletki to 3, 4 dni

Gość 17-NASTOLATKA
jejku , co ja pisze, zaraz poprawie

Gość 17-NASTOLATKA
28, 29

skoro bierzesz tabletki to nie masz sie czego obawiac ja bralam 5 lat i nie wpadlam ;) i dodam ze zdazaly mi sie opoznienia ponad 12 h. Spokonie w ciazy raczej nie jestes;) Zapraszam na nowe forum ciaza itp. kontakt kamcia818@tlen.pl i tam podam link bo tu nie moge:)

Jak bierzesz tabletki to nie masz dni płodnych i niepłodnych :D wszystkie są niepłodne :D

Gość 17-NASTOLATKA
troszke mi ulzylo, naprawde dziekuje za wszystkie słowa, mało jest kobiet ktore potrafia wszystko dobrze ytlumaczyc, wiekszosc pisze pierdoly i wysmiewa sie

No Ty juz praktycznie tez kobieta jestes;) zaczynasz wiec sie dopiero uczysz;) lepiej czasem zapytac niz sie martwic caly miesiac;) A czasem te pierdoly to nawet nie sa przez kobiety pisane:P

No Ty juz praktycznie tez kobieta jestes;) zaczynasz wiec sie dopiero uczysz;) lepiej czasem zapytac niz sie martwic caly miesiac;) A czasem te pierdoly to nawet nie sa przez kobiety pisane:P