Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takto6785

spieczone plecy

Polecane posty

Jak spiekłam sobie nogi to smarowałam żelem antycellulitowym, bo tak fajnie chłodził :)

Gość Wolvfram
nie czekaj i pędź do sklepu albo może masz w lodówce kefir albo zsiadłe mleko , nasmaruj plecy , inaczej nie wytrzymasz i będą bąble ropne, skóra będzie schodzić - to pewne i żadne oxykorty , tylko zsiadłe mleko

W zeszłym roku miałam tak spalone całe ciało. Ja się ratowałam balsamami, które miałam pod ręką. Chłodziłam je w lodówce. Ale bardzo dobra jest podobno pianka z panthenolem.

jakbym swoje plecy widziała;) jak nic nie masz typu maślanka to użyj chociaż balsamu do ciała

w sumie to mi nie piecze mocnoe, moge siedziec, a spie i tak na brzuchu, ale szkoda skory :P

chyba sie nada :) Fenistil żel stosuje się do leczenia świądu towarzyszącego: - dermatozom, pokrzywce, ukąszeniom owadów, oparzeniom słonecznym, powierzchownym oparzeniom skóry (I stopnia).

FENISTIL !!! Mnie baaardzo kiedyś pomógł. Byłam na plaży i.... zasnęłam :P Tak mnie poparzyło, że nie mogłam wstać i iciężko mi było wrócić do domu. W nocy miałam gorączkę. Mama smarowała mi plecy i nogi Fenistilem i jakoś przeżyłam noc. On naprawdę chłodzi i przynosi ulgę. Z resztą na opakowaniu jest napisane, że stosuje się przy oparzeniach słonecznych. :) Jutro będzie lepiej! Teraz pocierpisz, ale wiesz jak CUDNIE się opaliłaś???? To dopiero wyjdzie za kilka dni :D ;)

góy Izerskie jeden dzień i tak się spiekłam, dziś jeszcze doprawiłam się, ale tylko ręce jak byłam na dworze z dzieciaczkami

Gość wiecie co..
cudnie? a jakie zmarchy potem beda !

Nie przesadzaj. Po jednym razie żadnych "zmarch" nie będzie. Przecież nikt takim masochistą nie jest żeby stale się spalać na słońcu

te plecki byly przygotowywane juz pare dni na sloneczku, wiec moze nie bedzie tak zle, piecze troche, ale nie zeby bolalo

Gość takto67852
nastaraszyli, a spalem normalnie, a piecze tylko troche jak sie otrze o cos

Gość takto67852
zony brak, a co chetna jestes ? :P