Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwkkkpkpkkckpc

jak dopiec patologicznym i uprzykrzajacym zycie sasiadom?

Polecane posty

Gość kwkkkpkpkkckpc

uprzykrzaja mi zycie od dluzszego czasu: libacje alkoholowe pod oknami, glosne granie muzyki,ze az szyby drza, a dzis zaatakowali mnie publicznie na podworku pijani, wydzierali mordy, wyzywali :o chcialabym im jakoś dopiec, zeby nie czuli sie górą, cos zrobic, ale nie mam pomyslu... pomozecie?

Gość kwkkkpkpkkckpc
:o

Gość michableble
ja bym nasral na wycieraczke przykryl papierem, podpalil, zapukal do drzwi i spiedolil hiehie

Gość kwkkkpkpkkckpc
ci sąsiedzi to moi rodzice, ojciec nie raz wpadał na zabawy z moją czoko-krainą i teraz głupio mi tak pójść i ich opier.dolić :O

Gość kwkkkpkpkkckpc
ale podszyw marny :o a ja serio mam problem, dzisiaj mi dopieprzyli,ze przeszkadza im kaszel w moim mieszkaniu :D

Gość kwkkkpkpkkckpc
nie,nie nie dolacze sie bo ja nie z "tych" ;) a jak ich podpale to i do mnie pojdzie, bo ja nad nimi mieszkam, takze to odpada :o :P

Gość kwkkkpkpkkckpc
Jeden z nich okazał się wpływowym mołdawskim sprzedawcą kilimów, boje się :O

Gość jejku dziewczyno nad
nimi mieszkasz i jeszcze się pytasz jak im dopiec,? Kup sobie drewniaki i w nich chódz po domu, nic bardziej nie wkurwia wiem coś o tym bo nademną kiedyś mieszkała taka szczyluwa co tylko w drewniakach chodziła, pozatym głośnik do podłogi i muzyka na full przy tym dobre bassy, jak się będą coś rzucac to powiedz że zagłuszasz ich pijacki bełkot, ponadto skakanie na skakance, i mocne przy tym tupanie, czyszczenie grzejników drewnianym pędzelkiem o 6 rano, i inne różne rzeczy. A jak to nie pomoże to ich poprostu zalej, np wyciągnij rurę spod wanny i niech i kapie, w sumie takie wypadki sie zdarzają.

Gość hehehe no właśnie
:p głosniki z dobrym basem, najlepsze comoże byc :D wcale nie musi być głośno a tych na dole pozamiata ze hej :D:D

Gość kwkkkpkpkkckpc
no tupanie juz uskuteczniam, a basami to oni daja czadu, jeszcze specjalnie kolumny w okna wstawiaja :o

Gość jejku dziewczyno nad