Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasssia28

jutro mam usg. tak pragne dziewczynke ze nie wiem co zrobie jak zobacze jajka

Polecane posty

Gość kasssia28

:( miala tak ktoras z Was?

Gość kaataarzynkaa
Juz wiem co zrobię: zapier.dole lekarzowi z buta, rozpier.dolę USG i gabinet a potem pojadę do Reichu na zabieg - wykończę skur.wiela małego. Tak, wierzę w autonomię moralną :classic_cool:

Gość kasssia28
:( to mialo byc smieszne? nazywacdziecko skurwielem. tfuuu

dziwna jesteś. A niby co masz zrobić. Usuniesz? Dla dobra tego dziecka mam nadzieję, że będziesz mieć dziewczynkę.

Gość kasssia28
kocurku potraktuj moj temat z przymrozeniem oka. nikt plakac nie bedzie jak bedzie syn przeciez. ale tak misie coreczka marzy i dlatego napisalam

Gość Mariolkaaaa
ej no bez przesady autorko ty sie modl zeby bylo zdrowe

Gość kasssia28
kocurku bo mam juz synka. dlatego chcialabymbardzo dziewczynke, swoja przyjaciolke za 20lat. pomiedzy matka a synem niebedzie takiej wiezi/ pozatym corke wychowujesz dla siebie a syna dla synowej. stare ale prawdziwe slowa

Gość kasssia28
Mariolu zdrowie jest najwazniejsze wiem i mam nadzieje ze dzidzius bedziezdrowy

Gość kasssia28
Jak będzie zdrowy to długo wytrzyma np. pracę przy butach w Indiach albo inny intratny dla mnie biznes. Wychowam sobie źrodło pieniędzy a nie jakiegoś pasożyta co to się chce przytulac jak płaczliwa mameja. Pan Tygrys z Samowolki to mój ideał :classic_cool:

Gość mamusiaslicznejperełki
ja tez tak miałam , bardzo chcialam dziewczynke , i mam słodką ,sliczną laleczke która codziennie rano mnie budzi i głaskając mnie mówi :JUla kocha:)

Gość kasssia28
mamuniu super ze Ci sie "udalo" :)

Gość kasssia28
kocurku tak postaram sie ja wychowac ze napewno bedziemy mialy dobre relacje.

Gość kasssia28
ja znam cos lepszego: napewno- to kopernik nie zyje :P ide spac caluski

Gość kasssia28
jestem

juz ten temat byl tylko inaczej sformunowany:/wazne chyba zeby bylo zdrowe prawda? a płec jest tutaj mało wazna ciesz sie kobieto ze wogole mozesz miec dzieci bo inne kobiety nie moga miec a bardzo by chcialy!!!

Gość kasssia28
nawet nie zapytacie co bede miala? przeciez topik wczoraj pisalam a dzis juz jestem po usg. boze ale zainteresowanie z waszej strony :(

kasssia28 utorko jestes ty normalna????bo chyba nie wydaje mi sie napierw piszesz ze masz jutro usg a teraz pytanie czy nie zapytamy co bedziesz miala hmm akogo to obchodzi pojdziesz jutro na usg to sie dowesz chyba wazne zeby dziecko bylo zdrowe a nie plec dziecka

marna prowakokacja ten temat juz byl dzisiaj nieclo inaczej sformunowany :/co zrobisz jak bedziesz chłopiec zalamiesz sie kobieto pewnie co ..

Gość kasssia28
malineczko zobacz sobie daty debileczko kiedy zalozylam topik jasne? :O

Gość kasssia28
Mnie nie interesuja czyjes tematy nawet jesli sa o podobnej tematyce, ja pisze o moim przypadku i moim dziecku

Gość blacksoul*********************
wiec co masz???

Gość Paula 24
tu jest milion topików i nie każdy sika z podniecenia po nogach na myśl o twoim dziecku. A laska która musi mieć dziewczynkę bo wierzy w debilny stereotyp o przyjaciółce za 20 lat, to dla mnie jakaś kpina. I taka kobieta dla mnie jest stracona z góry. Facet sie z kobieta zawsze lepiej dogada niz baba z babą, i jest sto razy lepszym przyjacielem, a wy będziecie sie żarły jak cholera i pamietaj ze moze dawac dupska juz w gimnazjum i miec w tyłku przyjaciółeczke mamusie. Tępa laska która chce miec laleczke a potem przyciacioleczke!!! żnajdz se kolezanke jak po to ci dziecko.

Gość kasssia28
aa jednak ktos sie dopytuje ;) moze pozgadujcie troche a pozniej wam napisze oki. jakie macie przeczucie?

kasssia28 debileczka to jestes ty!!!!!!rtylko zebys czasem z tego zlamania nie wyladowla w psychiatryku z tego powodu dziewczyno ciesz sie ze bedziesz miala dziecko bo na forum jest tyle kobiet ktore sie staraja dlugo albo nie moga miec dzieci ciekawe co ty bys zrobila na ich miejscu zastanow sie a potem pisz !!!

Gość blacksoul*********************
ja mysle ze dziewczynka