Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdjddjdndnn

Jakie buty do takiej sukienki????????

Polecane posty

Gość ale trzepaczką lepiej idzie
czarne szpilki, bądź w podobnym fasonie co ma modelka tylko bez plastiku na podeszwie :)

Gość oo skienka
sukienka ktorej kolory w fotoshopie są przerabiane :D zdjęcie katalogowe. na allegro ona jest z 6 lat dostępna. nie wiem jak na zywo wyglada :o

Gość mili212121
widziałam ją już kilka razy w necie. Powiedz mi tak szczerze, czy ona się ładnie układa? Bo słyszałam już różne opinie, a też mam chęć ją zamówić.

Gość jdjddjdndnn
Widzialam ja na zywo i nie jest brzydka ale teraz juz sama nie wiem po komentarzach :( Chodzi mi o to czy nie jest tandetna? i ten kolor?

Gość jdjddjdndnn
Właśnie widziałam to zdjęcie i też mi się spodobała, idę za 2 tygodnie idę na wesele i wydałam ostatnią kasę na sukienkę a teraz widzę po opiniach że niezbyt. Nie chcę wyglądać jak idiotka :o

Gość wjejska taka i brzydka

Gość jdjddjdndnn

Gość tojatojatojatoaj
demonstrujesz siebie?? bo jeslik chcesz sukienke to powinnas chociaz wstac by sie pokazac.........

Gość autorka tematuvuu
Nie, ktos wkleil zdjecie jak sukienka wyglada w realu

Gość najlepiej takie
zupelnie sie nie zgadzam z osoba ktora poleca czarne szpilki. Nawet jesli paseczek do sukienki jest czarny, to do takiego koloru pastelowego buty musza byc jasne!

Gość autorka tematuvuu
Nie, ktos wkleil zdjecie jak sukienka wyglada w realu

Gość autorka tematuvuu
też wydaje mi sie ze jasne buty najlepiej ale moglybyscie wkleic linka jakie i gdzie mozna je kupic? i ogolnie co myslicie o takiej sukience?

Gość o rany nie kupujcie
nie kupuj tej kiecki!!!! też się na nią kiedyś napalałam, ale zażyczyłam sobie kiedyś więcej zdjęc tej sukienki na maila od sprzedawcy, wysłał mi tą kiecke wiszącą na manekinie. OKROPNA! fakt, zdjęcie główne zrobili super ale w rzeczywistości ta kiecka jest dłuuugaśna, taka lejąca, a ta góra marszczona jest beznadziejna!! jak znajde tą fote to podaj maila to ci wyśle

Gość autorka tematuvuu
moj mail kasiqula878@gmail.com Bede wdzieczna za zdjęcia, chociaż nie wiem czy to coś da bo sukienke juz zamowilam :( Może znalazłas taką tylko tą z japan style? bo widzialam juz takie ale cena o 100zl niższa więc chyba się różnią?

Gość o rany nie kupujcie
sorki ale nie mam już tej fotki, szukałam w galerii na poczcie i widocznie skasowałam. ta laska wczesniej co leży na łóżku w tej sukience to szczerze powiem że ładnie wygląda, ale na zdjęciu które dostałam była okropna a zapewniam cię że to nie była ta z japan style bo kosztowała coś ok 150 zł.

Gość autorka tematuvuu
No to pozostaje mi tylko czekac aż przyjdzie i w razie czego zażądam zwrotu kasy.