Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angela8833

sex

Polecane posty

a ty sobie pisz sobie z takimi jak ty zreszt nie mam joz czasu na pisanie wole pogadac z madrymi ludzmi jestem madrzejsza od ciebie

mądrośc to rzecz względna. Zmniejsz cycki to ci rozumu przybędzie!!!! Może jeszcze zechcesz cipkę zrobić ciaśniejsza??

nie. cipke se musze poszerzyc bo facet mi nie umi wsadzic i nie uprawiam seksu a zreszta nie mam jakos takiej potrzeby wole sie masturbowac

Gość Solummm
KEEPsky Fdk,tak,masz rację,to nie może być prawda.Takie osoby nie istnieją,chyba,że chore umysłowo.Ktoś prowokuje.Ale prowokator też za mądry nie jest,że go takie 'żarty' bawią.

lubie male piersi i to moja sprawa wielkie ciule tez mi sie nie podobaja ani duze posladki ani nie podobaja mi sie wysocy faceci i wysokie kobiety

jakie osoby znowu nie istnieja? jestem normalna jak wszyscy tylko po starodawnemu wychowana i malolatom sie wydaje ze jestem glupia .Starsi ludzie mowia mi ze jestem uprzejma madra i inteligientna.Nie lubie nikomu przykrosci sprawiac ani ublizac taka jestem i tak jestem wychowana i mam miekki charakter z byle powodu placze i zal mi ludzi kturzy cierpia ales za mlody zeby to zrozumiec wy nie macie litosci

Gość Solummm
KEEPsky Fdk,jesteś młody ale fajny chłopak

Gość Solummm
angelo8833,'nas nauczono,nie ma litości,nas nauczono nie ma miłości,trzeba zabijać'.

kogo zabijac? to nienawidzisz kobiet? nierozumiem? ja bym najgorszego wroga nie mogla zabic niech se najwyzej nogi polamie i na wozku jezdzi

Solummm, wszędzie w społeczeństwie są wrzody. Jeżeli przyjąc że Angela nie gra to wszystko wydaje się staszne. Czat czy takie forum jest miejscem pewnych ułomności. Tu wszystko trzeba brać z przymrózeniem oka. Czy jednak można zamknąć oczy zupełnie i nie zwracać uwagi na debilizm?? W żartach można wyczuć mądrego, od angeli nie leci nic prócz nicości, bylejakości. Taka spotka drugiego takiego samego, spłodża potomstwo i będą zaludniać świat. O tempora o mores!!!!!

glopi jestes jak bot i zazdrosny ja dzieci nie bede miec bo niechce ja rodzic nie bede niech twoja baba rodzi

jestes za malolat do mnie zebym z toba rozmawiala ja sie dupic nie bede nigdy bo to jest ochydne swinstwo to ty sie mozesz dupic i zaludniac swiat a nie ja

JA SIE DUPIC NIE BEDE BO TO OCHYDNE SWINSTWO TO TY SIE MOZESZ JEBAC A NIE JA MNIE SZKODA NA TAKIE RZECZY JAK DUPIENIE JEBANIE TO OCHYDNE SWINSTWO I JESTES ZAZDROSNY ZE JESTSM MADRZEJSZA OD CIEBIA MNIE JESZCZE ZADEN MALOLAT NIE POKONAL

MNIE WSZYSCY SZANUJA I KOCHAJA I LUBIA I MUWIA ZE JESTEM DOSKONALA CHOCIAZ JA SIE ZA TAKA NIEUWAZAM I DAJ MI SPOKUJ NIE BEDE SIE Z TOBA KLUCIC JAK JAKAS POJEBANA MALOLATA

SAM LEPSZY NIE JESTES A UDAJESZ NIEWIADOMO KOGO JA DOPIERO TU PISZE 4 DZIEN I JUZ MI TO ZBRZYDLO I ZLIKWIDUJE TU NICK I TO WSZYSTKO BO TO NIE DLA MNIE ZAWSZE MNIE INTERESOWALO CO TO JEST TE FORUM TO JUZ WIEM