Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hshdshh

DZiewczyny POradżcie mi .

Polecane posty

Gość hshdshh

Mój kolor włosów to troche brąż troche czerń (tak jakby gorzka czekolada) Kupiłam wczoraj saszetke farby do włosów "JOANNA" kolor :Królewski bergund (Czyli mocna czerwień) Pisze ze do 6 - 8 myc sie zmyje , ale i to moje pytania Czy kolor ten na moich wlosach zlapie? jak tak to na jaki kolor ? czy ta farba naprawde zejdzie po 6 - 8 mciach . pomocy laski !

Nie wiem czy zlapie ale co do zmycia to zalezy jak dlugo bedziesz miala farbe na glowie Czym dluzej tym intensywniejszy kolor i na dluzszy czas Szczerze mowiac one raczej troche dluzej trzymaja niz 6-8 mys ale spokojnie schodza Joanny akurat nie polecam z tych saszetek uwazam ze najlepsza jest Pallet dobrze lapie kolor i bardzo odzywia wlosy

Gość hshdshh
czyli jak potrzymam z pog godz to zlapie ? a chodzi mi o to czy zejdzie do konca wakacji :) a po zejsciu farby wlosy sa wyplowiale czy dalej takie jak byly ?

Nie dam ci gwarancji ze zlapie ale sproboj potrzymac tak dlugo jak to mozkiwe tzn tyle ile napisali w ulotce do konca wakacji powinno zejsc jesli zlapie chyba ze bardzo rzaaaaaaaaadko myjesz wlosy ;)

Gość hshdshh
ja myje 3 razy w tygodniu .. ale czy jak zejdzie to daljej bde takie jak sa

Gość hshdshh

Gość hshdshh