Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katia 8209

MARTWIE SIE !!!!!!Test-Foto

Polecane posty

Gość katia 8209

Witam.Prawdopodobnie jestem w ciazy.Problem polega na tym ze nie mam zadnych jej objawów.Mam juz dwoje dzieci i spodziewałam sie ze z trzecim bedzie tak samo ale jest zupełnie inaczej.Martwie sie ze to moze oznaczac ze ciaza sie nie rozwija tak jak powinna.Testów robiłam juz bardzo dużo.W niedziele,tydzien temu zrobiłam pierwszy ultra czuły (to było 10 dpo)i wyszedły pozytywny ale bladziusienki.potem robiłam testy o normalnej czułosci (25ml)i wychodziły coraz wyrazniej.Ostatnie dwa jakie robiłam to test Quick Vue.W piatek była ta kreska taka sobie a w poniedziałek juz duzo wyrazniejsza.Dodam ze dzis jest 18 dzien po owulacji.Dziewczyny,powiedzcie mi jak było u Was?CZy te objawy zawsze musza byc takie same w kazdej ciazy? A to zdjecia tych ostatnich testów: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/57d75951938e5ada.html

Gość nieusatysfakcjonowana annia
nie masz powodów do niepokoju , też tak miałam i wszystko było w porządku.

Gość przy tych nie ma roznicy
gratuluje jesteś w ciąży! :)

Gość Gratulacje
Jestes w ciazy! :) Moja kreska byla bardziej blada, a już zaczela chodzić :)

Gość katia 8209
To nie chodzi nawet o te kreski tylko o brak objawów.Jak zaszłam w ciaze z druga córcia to na etapie bladych kresek miałam juz jakies objawy,a teraz mimo ze te krechy sa mocne, objawów brak.dodam ze mam dwie córcie.Moze mój organizm tak reaguje na plec meska :-). Do lekarza jestem umówiona na 15 lipca.