Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aksdkdfglh;ghjyhtyrd

KRAKOWIANIE !Wejdźcie na chwile :)

Polecane posty

Jest tu ktos z Krakowa albo okolic? Tydzien temu się tu przeprowadziłam i mam takie pytanie :P wiecie jak dojechac nad zalew kryspinowski? TO gdzies podobno niedaleko krakowa ale ja się wogóle nie orientuje a chciałam się tam dzisiaj wybrac :)

Niedaleko matecznego :)

Ja zawsze autem jeździłam ;) A tak to bym pewnie podjechała pociągiem na lotnisko i stamtąd busikiem jakimś :P

komunikacja :)

a jakbym pojechalam pod jubilat? Nuie orientujecie się czy stamtąd jedzie jakiś bus/autobus?

Kieruj się na Łagiewniki , stamtąd jakieś 10min na nogach. Wystarczy, że spytasz kogoś i Cię pokieruje :)

Anna -z Łagiewnik 10 minut na Kryspinów? Nie pomyliło Ci się ze Skałkami? :) No popatrzcie, nawet nie wiedziałam o 209.... A dobrze wiedzieć, na wszelki wypadek ;)

z salwatora jechac 209...ok to juz wszystko wiem :P dzięki :)

GossipGirl Tak, napisałam dwa posty wyżej chyba od Ciebie że się pomyliło mi :D Jeszcze śpię :P

A to ja od 8 w pracy siedzę, i modlę się żeby się skończyło jak najszybciej :D Bo muszę na giełdę zoologiczną jechać psu leżankę kupić, zniszczyło bydlę do cna ;)

GossipGirl Ja w niedzielę byłam na giełdzie z psiakami na rybitwach tam jakoś :D I też musiałam się zaopatrzyć ale w nową smycz bo poprzednia nie wytrzymała i pękła. :D

A gdzie jest na Rybitwach? To znaczy w którym miejscu (tam gdzie ta spożywka) i w jakich godzinach? Ja jeżdżę na Balicką zawsze, a wiem że jeszcze jest w niedziele w jednej szkole na Podwawelskim :) Mojemu muszę kupić obrożę tą co się wżyna mu jak ciągnie (chyba kolczatka to się nazywa), bo nie idzie go nauczyć chodzenia przy nodze, i spacer wygląda tak że on ciągnie, przednie łapy ma w powietrzu i podskakuje na tylnych :/ Przestałam w ogóle do zoologów chodzić, jak zobaczyłam ceny to się przewróciłam po prostu :D I za zwierzaki, i za akcesoria ;) A już najbardziej to akwaria są tanie, na giełdzie 100 zł w sklepie 350-400 :D

To jest za tą spożywką zaraz, w niedzielę jest tam giełda samochodowa, ale na samym początku są akcesoria dla zwierząt i karma. Głównie dla psów i kotów :D i w jakiegoś psiaka też można się zaopatrzyć, ale jak narazie jeden mi straczy :) To cóż to za bydlę masz? :P

Kundel pospolity :P Miało być małe do 5 kg, wyrosło 13kg jak na razie (a ma niecały rok :P). Wariat i głupek i postrzał straszny, ostatnio byłam z moim w barze i siedzieliśmy w ogródku, jemu smycz przywiązałam do swojego krzesła - to jak zobaczył innego psa to mnie z krzesłem pociągnął, a wagę to ja mam słuszną :D Twój jaki że smycz rozpęknął?:D A jak samochodowa to wiem gdzie :) Ta na balickiej znowu tylko we wtorki, od 15 do 18, ale za to dla wszystkich zwierząt, i wszystkie zwierzaki można dostać - od chomików, królików, przez oseski karmowe dla węży, i takie tam różne, + akwarystyka ;) Ja będę jeszcze rośliny kupować, i jak w zoologach są jeden koszyczek za 15, to na giełdzie mam 5 koszyczków w tej cenie :D

Ja mam boksera, tylko jest nietypowo duża i ubita jak na tą rasę. :D 35kg ma :D i bez kolczatki się nie obejdzie, chociaż teraz jest bardziej posłuszna niż kiedyś :) Mi narazie ten jeden psiak wystarczy i nie chcę w domu więcej zwierząt :P