Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaa25

dlaczego ludzie śmierdzą?

Polecane posty

czy tak trudno jest brać prysznic codziennie , ostatnio jechałam autobusem, no i myślałam że się zrzygam tak śmierdziało potem że brak słów aby to opisać, więc apeluję LUDZIE ZACZNIJCIE SIĘ MYĆ!!!!!!!!!!

Gość papapa, powodzenia, z Bogiem
Polacy to niestety brudasy i nic z tym nie zrobisz :P

Wiem. Dojeżdżam do pracy tramwajem, bo zajmuje mi to mniej czasu niż stanie w korkach i niemalże codziennie moje nozdrza są narażone na takie zapachy. Doszłam do wniosku, że przed wejściem do autobusu czy tramwaju powinien być obowiązkowy prysznic połączony z pralnią dla ludzi pozostających w konflikcie z łazienką :O :(

Może jakieś kary powinni płacić:o Ale patrzcie - jakie to z drugiej strony egoizm. On sobie spokojnie śmierdzi, a reszta musi powstrzymywać wymioty i zarażać się tym smrodem:o

Przede wszystkim nie wiem jak taki człowiek może wytrzymać same ze sobą... Czy to jest tak, że po pewnym czasie przyzwyczaja się do własnego smrodu jak... do perfum i sam tego nie czuje? Chyba tak...

Gość czemu czemu
dlatego wlasnie unikam komunikacji miejskiej jak tylko moge bo ja jestem bardzo bardzo obrzydliwa i zdarzylo mi sie w autobusie dostac torsji,na szczescie zdazylam wypasc na przystanku,a jak mnie juz odpuscilo,to zeby ludzie sobie o mnie nie pomysleli,to mowilam glosno,ze ludzie to swinie i tak dalej,a ludzie na przystanku tylko kiwali glowami i mowili miedzy soba,ze tak kudzie a obrzydliwi,gorsi od zwierzat i takie tam,a pewnie i wsrod nich byla osoba ktora capila jak tchorz.

Myślę, że rzeczywiście jest to jak z perfumami. Ktoś ci mówi: ale ładnie pachniesz, jakie to perfumy? A ty nie czujesz nic:)

Gość ludzie nie smierdzą
tylko musztarda

nie podniecaj się niezdrowo! po prostu się nie myją, a jak jeszcze się spocą po całym dniu w pracy to potem im jedzie spod pachy!

I nie piorą ubrań:o W taki upał wystarczy dwa dni z rzędu mieć tę samą koszulkę i starczy:o

Gość Skarbik
POLACY-RODACY DO WANNY MARSZ!!!BEZ MYCIA NIE MA ŻYCIA!!!MYDłO I WODA TO DOPIERO PRZYGODA!!! SZAMPON NIE GRYZIE A BRÓD Z WŁOSÓW WYLIZIE!!! ŁAZIENKA ZAPRASZA KAZDEGO BRUDASA!!!KOMUNIKACJA PRZESTRZEGA WYRZUCIMY KAZDEGO ŚMIERDZIELA CO ŚWIEŻE POWIETRZE ZABIERA!!!

Gość fan Bazienki
ja smierdze moczem i starymi ludzmi:classic_cool:

Gość lkdjkdjdjd
nie wiem jak mozna nie umyc sie chociaz te 2 razy dziennie , oczywiscie zebow tez sie to tyczy

"I nie piorą ubrań W taki upał wystarczy dwa dni z rzędu mieć tę samą koszulkę i starczy" A co gorsza, bieliznę zmieniają od swięta chyba :O

lkdjkdjdjd Zbożne życzenie... Niech się śmierdziele myją chociaż raz dziennie, czy co drugi dzień, bo tak śmierdzieć można chyba dopiero po kilku dniach :O

Gość kamikadze chick
Hahahaha :D oglądałam niedawno europejskie statystyki, gdzie było, że turcy i polacy wydają najmniej na środki higieniczne i czystości i w zasadzie, chociaż sama jestem polką, ale to normalnie jest prawda :D W Austrii w komunikacji miejskiej jak ktoś wali okrutnie to z reguły jakiś turas albo polak, w Polsce też czułam takie swąty nie raz :D Wiadomo, nie mówię że wszyscy ale jak ktoś napisał wyżej, lwia część społeczeństwa to brudasy.

A skarpetki są zdrewniałe od brudu i potu ffuujjj!

Gość Skarbik
może jakaś kampnai reklamowa na teamt wyższosci bycia czystym nad brudem a co za tym idzie choroby ,zarazki ,bakterie i nieodrwacalne zmainy w ózgu -można nagiąć hi hi hi hi :)

Ja nie wiem, czy to wynika z oszczędności? Można przecież się namoczyć, zakręcić wodę, namydlić, spłukać - w ten sposób niewiele tej wody się zużyje. Pralki automatyczne są energooszczędne i piorąc z nich zużywa się mniej wody, niż ręcznie, bo można wyprać więcej na raz. Dobry antyperspirant to koszt ok. 10 zł - czy to fortuna? Mydło - nawet jakieś tanie za 2 zł. Więc jednak wynika to z wrodzonego flejtuchostwa.

Kampania swoją drogą, ale jak nie wyrobisz w sobie takiego, powiedzmy nawyku to koniec. Nawet w podstawówce był taki wierszyk "Myjcie się dzieci.." czy coś w ten deseń. Brudasów powinno się wywalać ze środków komunikacji miejskiej. Śmierdzisz? Zapierniczasz pieszo :D Nie obsługiwać w urzędach, sklepach itd.

Gość watrobka z cebulka
tak wyrazam milosc do polskich kobiet

Gość dobrze ze chociaz
sztywne skarpetki ukladaja sobie w przedpokoju jak buty :D

dobrze ze chociaz sztywne skarpetki ukladaja sobie w przedpokoju jak buty a zamiast płynu zmiękczającego pranie używają młotka...:-D

ja jak czuje od takiego smierdziela smrod, zwracam uwage, najgorsze jest to ze czasem ludzie zamiast stanac po mojej stronie to wola bronic takiego brudasa, a mnie wyzywaja od roznych