Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DarkSunTychy

ING Bank - rozmowa kwalifikacyjna

Polecane posty

Gość DarkSunTychy

Witam! Tydzien temu dostałem telefon w sprawie pracy w banku na stanowisko Doradcy Klienta w jednym oddziale w Tychach, natomiast rozmowa ma sie odbyc w Bielsku-Białej z dyrektorem oddziału co mnie bardzo zaskoczyło gdyz czytałem w internecie ze sa 3 etapy rekrutacji i dopiero ten ostatni jest z dyrektorem. Staram sie przygotowac na ta rozmowe jak tylko potrafie bo wiem ze moje wykształcenie średnie i doswiadczenie nie sa moim atutem. Jednak wiem ze poradziłbym sobie i jestem osoba która ma napewno silna motywacje i chce pojsc i skopac potocznie mówiac tyłki innym i dostac ta prace;) Wiec mam prosbe jakby ktos mogl napsiac cos na temat takiej rozmowy. Czytałem na internecie duzo pytan jednak nie moge znalesc przykladów jak na nie odpowiadac zeby nie zrazic do siebie osoby proawdzace taka rozmowe:) Z góry dzieki :) Dawid 21 lat.

ja bylam na rozmowie w bankutez stanowisko doradca kilenta ale najpierw rozmawialam z podwladnym dyrektora oddzialu wiec tu ci nie pomoge Moge tylo opowiedziec jak wygladala moja rozmowa Glupszej rozmowy w zyciu nie przeprowadzilam 1 godzina srania i pierdzenia o produktahc bankowych o tym jakie mam pomysly na ich reklame kilka sytuacyjek z klinetami pytania o to jak przyciagne klientow czy mam zdolnosci artystyczne do robienia plakatow czy moj kierunek studiow wpsolgra z praca w banku jak to sie laczy Strasznie duzo o te studia wypytywali nie wiem po co Szukalam pracy na rok do glupiej obslugi klienta a poczulam sie jakby wybierali prezesa firmy z miliardowym kapitalem smieszne dla mnie

Gość DarkSunTychy
moze by ktos sie jeszcze wypowiedzial? MorskaBryza a w jakim banku bylas na rozmowie?

Gość DarkSunTychy
Jutro o 10:00 mam rozmowe fajnie by bylo jakby ktos cos pomogł.

Gość DarkSunTychy
nie wierze ze nikt nie byl na rozmowe UP:)

Gość DarkSunTychy
mozna napisac doswiadczenia jakie pytania takze z innych banków nie koniecznie ING moze cos sie przyda na jutro.

Gość DarkSunTychy
up