Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość letnia_pora

co sądzicie?

Polecane posty

Gość letnia_pora

poznałam go na czacie,fajnie nam się rozmawia na gg,tylko czasami on porusza temat intymny,ja żartem wtedy zmieniam temat,czy faceci dojrzali już tak maja? mi zalezy na uczuciu ,na poznaniu kogoś na poważnie

A o czym mo niby paplać?Na kłusownictwie sie nie znosz i na innych sprawach tez ni więc jedyny temat to dupaka,inaczej juz downo temat by sie wom skaczył i nie mieli byście o czym ze soba pisać

Gość letnia_pora
wlasnie ja nie pisze o sprawach intymnych,tylko on czasami wspomina,mysle,ze jest sam i brakuje mu kobiety

Gość o matko!
popieram, To ten gatunek,który wie, że jak powie wprost ze chce pobzykać, to uciekniesz, więc udaje, że mu na tym nie zależy, a jakby przypadkiem chciałaś....:) Daruj sobie

Gość letnia_pora
tylko ja go polubiłam,naprawde jest normalny i inteligentny i rozmawiamy o wszystkim,powiedzial mi jak lubi ,czy normalny facet ktory szuka zwiazku do osoby ktorej nie widział tak pisze,ciagle mnie to zastanawia

dobra rada cioci steni: cyt: "rozmawiamy o wszystkim" chyba nie skoro zmieniasz temat mimochodem. Zwyczajowo jak o wszystkim to i o ćwierkaniu i bzykaniu. Nie ma co się strasznie irytować. Zmieniasz temat, on nie naciska znacz się jest ok. Jesteście oboje chyba dorośli prawda? On impotentem nie jest i pewnie też mu braknie sexu i tyle. Dobra rada koszt 20 zł

To też nie musi być tak, że on szuka kogoś do "dupczenia". On sobie rzuca żarcik, Ty to żartem zbywasz i tyle. Rozmawia ze sobą dwoje dorosłych ludzi płci przeciwnej i jakiś tam nienatrętny element flirtu erotycznego jest jak najzupełniej naturalny. Jeżeli on nie jest chamski, wulgarny, nachalny czy coś takiego, jeżeli rozmawia wam się fajnie to nie oceniaj tego tak. Jeżeli Ci to przeszkadza to mu to powiedz - wtedy po jego reakcji bedziesz w stanie lepiej ocenić jak to wygląda z jego strony :)

Gość tak to taka gra zeby
uspic twoja czujnosc

Gość letnia_pora
on ma prawie 40l ja tez tyle dorosli ludzie ma poczucie humoru to fakt i nie jest wulgarny

Gość i jasne
żona, mąż dzieci i love story w tle... boszeeee

Gość letnia_pora
nie nie obydwoje jestesmy wolni

Gość i jasne
wow.... j esteś tego pewna?

Gość letnia_pora
nie osadzajcie mnie w ten sposób jestem normalna kobieta dlatego skierowałam to pytanie bo mam dylemat,czy to ma sens?

Gość letnia_pora
i jasne ,wydaje sie byc szczery,pewnosci 100% nie daje choc przyznaje wierze mu

Gość i jasne
a pamiętacie Magda M. przecież zanim ona się z któryms z nich bzykneła to mineło w chu... czasu, moze Ty jestes taka magdą m.? a moze dziewica?

Gość letnia_pora
pytanie o sprawy intymne ,jest nie na miejscu w poczatkowej fazie znajomosci,jest normalne jak jest sie w zwiazku z ta osobą!

Gość i jasne
ale co on się ciebie pytał: w jakiej pozycji lubisz, czy co?

Gość letnia_pora
i jasne a jak ty sobie wyobrazasz piszesz o sprawach intymnych,dochodzi do spotkania w realu i co wtedy nie jest to krepujace?

Gość i jasne
przecież jesteście dorośli to co w tym krępującego? sex jest częścią życia przecie

Gość tak to taka gra zeby
nie ufaj facetom z netu, juz szczegolnie z czatu

Gość letnia_pora
i jasne ale na samym sexie sie prawdziwego zwiazku nie zbuduje

Gość letnia_pora
myslicie że na czacie sami oszuści?

Gość i jasne
ale jakim samym sexie, przecież pisałas, że on tylko temat zaczyna... przecież chodzi o rozmowę, może bada Twoja otwartość...

Gość i jasne
ale dlaczego na samym sexie, przecież chyba chodzi o rozmowę, może bada Twoją otwartość... pewnie sam ma wątpliwości, może powiedz mu w prost o swoich obawach i zobacz jaka będzie reakcja

Gość letnia_pora
on wie wyjasnilismy to ,ja wiem jak lubi pisał mi ;) wie,że ja musze komgos poznac i nie jestem tak otwarta ,dzieli nas bardzo duza odleglosc ,przysłam i zdjecie ja jemu nie narazie,zakceptował to ale sie domaga,nie dziwie sie lecz potrzebuje czasu

Gość letnia_pora
on przysał zdjecie a ja jeszcze nie wysłałam *

Gość i jasne
hmmm pewnie nie Tobie jednej wysyła