Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Straszne to zycie jest

Smutno mi:(

Polecane posty

Kiedys bylo inaczej:( Wszystko bylo inaczej:(

Porazka:(

Gość ////////////ooooo////////////
życie nie jest łatwe, nigdy

Chodzi mi ogolnie,o zycie:( Patrze na dzieci swojej siostry i jestem przerazona:-o Ja,zarowno jak i siostra spedzalysmy w tygodniu kilka godzin przed TV..A jej dzieci spedzaja kilka godzin dziennie przed TV..Teraz jestem u niej,na wsi..Dzieci biegaja kolo blokow..Zadne nie idzie do sklepu po jabłko czy banana:-o lody,cipsy,cukierki..Najgorsze jest to,ze te dzieci biegaja tu non stop..nawet rodzice na obiad nie wołają.. Mieszkam w miescie i teraz jak przyjechalam to tak jakos posmutnialam,wrocilo dziecinstwo:) Zapach łąk..Boze..I słońce:) Moze to glupie,ale tu słonce wyglada inaczej jak za granicą:( Dziwnie sie czuje patrzac na to wszystko.

I zapach deszczu:) W złym kierunku ten świat zmierza.

Gość i jasne
fakt ten zapach deszczu...można oszaleć ;/

I nie bawią sie tak jak my kiedys..w podchody.Ludzie nie maja ogrodkow z warzywami,sadow z owocami..Masakra jakas.. I dzisiejsza mlodziez..:-o Ja tez jestem jeszcze mlodzieza,ale jakos inaczej mysle..W zeszlym miesiacu 4 gowniarzy zamordowalo takiego pijaczka..dwoch mialo 18lat..

Nieee..Moje zycie mozna powiedziec dopiero sie rozpoczyna.. Po prostu smutne to wszystko jest.Zwrocilam siostrze uwage,delikatnie(sama nie lubie jak ktos wtraca sie w moje wychowywanie dziecka),ze dzieci chyba troszke za dlugo graja w gry i ogladaja bajki..Powiedziala:"a co maja robic calymi dniami"..Podworko maja duze,powinny sie bawic..Kiedys moj siostrzeniec tak ogladaj POWER RANGERS,ze o malo nie zabil swojej blizniaczej siostry..

Gość i jasne
właśnie chciałabym, a nie mogę znaleźć koparkowego, niby pracy brakuje a jak prosisz, szukasz kogoś z koparka to kicha na maksa :(

co??

Gość i jasne

Gość i jasne
koparkowego szukam własnie aby mieć ogród

Gość Prosze tylko o rozwage
Aha:D Nie zrozumialam. Ja mieszkam za granica,ale w Polsce mamy plantacje truskawek,na dzialce tesciowie maja maliny,jablka,warzywa. Teraz jestem u siostry,ale jutro juz jedziemy do tesciow.I bede robila w sloiki kompoty i dzemy.Pojde do lasu na jagody:) Co swoje to swoje:)

Gość entkastudentka**
Też mam taką rodzinę co tylko baJKI NA DVD A MIESZKAJA NA WSI I MAJA TYLE SWOBODY I MOZLIWOSCI :( Ale mam tez normalną rodzinkę tam dzieciaki w chowanego gonianego klasy, w pilke , jak coś na drzewie urośnie, to już drabina i nazrywaja owoców, jak byłam w zeszlym roku zniknęły dzieciaki na chwile a za chwile z pelna miska wisien mamus zrobisz pierogi z wisniami na obiad, sa jeszce normalni ludzie , ktorzy fajnie wychowali swoje dzieci