Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WERONicka26

Zdjęcie piękne i choć nie mam kompleksów,uważam, że piersi za duże!

Polecane posty

Gość brzydkie piersi

Gość maszoperia
o kurrr....de

Gość facetwsrednimwieku
A kim Ty jestes by sądzic, czy są za duze, czy za małe?Jestem facetem i mnie ie podobaja, a baby to sie nie powinny wypowiadac,bo przemawia zazdrosc

Gość oo fuuuu
piersi masakra;/// bleee

Gość lichotkapsotk
no za duze .

Gość xcdcfghjk
facetwsrednimwieku A kim Ty jestes by sądzic, czy są za duze, czy za małe ?Jestem facetem i mnie ie podobaja, a baby to sie nie powinny wypowiadac,bo przemawia zazdrosc--a faceci bo przemawia przez nich chec doopczenia :O kazdy ma prawo wyglaszac swoja opinie bo ma kurva oczy jak chcesz zjechac pod fotke to wypierrdalaj ale nie dopisuj kurva zadnej filozofii tepaku :O

Gość ********* k*rv*
nie sa za duze , tylko troszeczke juz obwisły

Jesteście pierdolnieci, naturalne duze piersi nigdy nie beda jedrne, zawsze beda troche obwisle, a Ty autorko naprawdę masz zajebiste tzytze. Tylko pogratulować. ;)

Fatalista przez baby nie przemawia zazdrosc tylko my inaczej patrzymy na kobiece cialo niz wy

Oj zazdrość też przemawia:) ale te piersi naprawdę są pyszne..........godzinami można takie pieścić:) widok marzeń. Może właścicielka ma zdjęciu z przodu również tych wspaniałości , lubię poddać ocenie sutki również-)

Weroniko możesz na maila napisać , przesłać jeśli chcesz anonimowość gwarantowana bonsai999@wp.pl pozdrawiam:) p.s. uwierz mi , są piękne

CarrieBradshaw Jesteście pie**olnieci, naturalne duze piersi nigdy nie beda jedrne, zawsze beda troche obwisle, a Ty autorko naprawdę masz zaj**iste tzytze. Tylko pogratulować. ----->CHYBA TAKIE MASZ SA BEZNADZIEJNE

Gość bonsai999 PRRRRRR czlowieku
pochamuj sie troche i schowaj fioota do rozporka i obetrzyj te sline z ust bo cie chyba z deczka ponosi :O

Fatalista, tak sie sklada, ze mam male piersi, a chcialabym miec takie. Jestes pierdolnieta i to rowno. ;) Nie zesraj sie z zazdrości.

ladna zgrabna tak ale piersi masakra nie duze tylko poprpstu obwisle i nadojone jak u starszje kobiety :(

Gość moze dlatego ze w filmach
CarrieBradshaw Morska Bryza, nie chce nic mowic, ale jej piersi wyglądają lepiej, niż Twoje namalowane brwi.] lepiej bym tego nie ubrala w slowa :D

CarrieBradshaw Tak WWO i nie tylko:) Tez sluchasz? Zastanawiam sie, bo skoro poznalas ih tekst....