Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ry6

Pytanie do znawców windowsa

Polecane posty

Gość Ry6

mam pytanie potrzebuje informacji, chcę kupić windows 7 home premium i zainstalowac. A mam notebooka Fujitsu Siemens Amilo v2055 tz prosesor Celeron M 1600mhz, 1.5 Gb Ram, Grafika 64mb, dysk 60GB DVD, Czy będzie chodził na tym dobrze Windows 7? bez zawieszania, bo do tej pory miałam Windows XP

będzie chodził wyraźnie wolniej niż XP 🖐️ także rozważ czy aż tak CIę kręci nowy paseczek i inne okienka - bo pewnie innych powodów do przesiadki to nie masz ;) :classic_cool: 🖐️

Gość Ry6
a windows Vista? ram mogę dokupiś tak aby było 2gb

Gość na takim ramie to sobie
windows98 zainstaluj

Gość serwisomaniak
Niestety za słaby. Wiem co mówię bo pracuję w serwisie komputerowym i nie będzie to dobrze działać. Procesor tutaj też ma niemałe znaczenie - celeron to najgorszy z mozliwych cpu.

pan z sewisu- moglbys mi dac rade co zrobic na win7,zebym mogla normalnie w googlach i na forum korzystac z polskich znakow jezykowych?mam niby polski programisty ale nie da sie pisac po polsku... :(

Gość najdziwniejszy
czysty system na tym bedzie dzialac, ale poinstalujesz troche rzeczy i tylko sie bedziesz irytowac - za slaba konfiguracja na 7

Gość najdziwniejszy
tak szczerze - i tak ma zostac, unifikacja w toku :classic_cool: :D

nawet w wordzie nie moge pisac po polsku :( mam ustawione klawiatura polska,jezyk polski programisty i kurde nie da sie :o

Gość najdziwniejszy
a jak wciskasz control shift to cos ci pokazuje? i na pewno masz wybrany ten polski, nei tylko zainstalowany?

no na pewno mam wybrane,ale tez pisze cos w stylu +klawisye dostepow do jeyzkow i jest lista amerzkanski polski polski programisty i przy kazdym pisze brak..teraz juz w ogole namieszalam,bo juz nawet mam niemiecka klawiature.. z i y zamienione miejscami...a polskie znaki gdzies w szmbolach sa...

Gość najdziwniejszy
:D za chwile bedzisz cyrylica napierdalac to wywal wszystko oprocz polski i polski programisty i ustaw go jako domyslny nie pamietam jak to bylo :o ale ctrl-shift lub alt-shift mozna bylo przelaczac miedzy wybranymi ukladami

tam cos pisze o tzm shift i control ,ale niewiele sie dzieje jak to robie...przeciez to chore,ze w wordzie nie moge pisac poprawnie...cicho,bo chyba mam :D łłł ąąą ęęę juhu..dzieki,naprowadzilas mnie na dobry tor,bo nie czailam o co chodzi z tym ctrl i shift :D dzięki wielkie :D

Gość najdziwniejszy
to teraz idz tam w ustawienia jezyka czy gdzie to bylo i wywal wszystko oprocz tego polskiego programisty, zeby ci nie przelaczalo juz

Gość Ry6
Kupię i sprawdzę jak będzie radził sobie mój komputer z win7, najwyżej sprzedam komuś jak będzie słabo chodził