Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaas21

czy to może być ciąża...??

Polecane posty

Gość kaaaas21

Drogie Panie. Mam pewien problem.. ostatni okres miałam 26 maja .. w czerwcu w ogóle go nie było... czekam i czekam i nic.. niczym się nie denerwuję ... co prawda ten w maju był też spóźniony... straciłam apetyt, jestem senna i czasem mam zawroty głowy.. co o tym myśleć? czy któraś z was miała tak nie będąc w ciąży? proszę o pomoc.. Pozdrawiam!

Gość kaaaas21
czekam z niecierpliwością na wasze opinie.

Gość ozonowa
moze by tak przejsc sie do apteki i kupic test ciazowy? wtedy bedziesz bewna moja droga

Gość damisia
możliwe że poprostu spóźnia Ci się okres i tyle ale na wszelki wypadek można by było zrobić test i mieć już konkretniejsze informacje,czy to czasem nie ciąża :)

Gość bo tak właściwie
bo tak właściwie to z fusów mamy ci ta ciaze wywrozyc czy jak? czy tutaj ktos zna twoj organizm jak ty? skad my mamy wiedziec czy mialas jakies stresy, czy wszystko z twoimi hormonami ok? przeciez to nie wiek XIX, tyle jest mozliwości sprawdzenia czy jestes czy nie... do apteki po test i dupy nie zawraacaj

Gość thaisse80
U mnie strata apetytu byla oznaka ciazy. a co do sennosci to non stop chce mi sie spac bo ma niskie cisnienie plus jestem niewyspana, zawroty glowy to moze z tego upalu?

Gość kaaaas21
mam zamiar zrobić test jutro.. boję się.. i prosiłabym o grzeczniejsze podejście do mojej osoby. Czy na co po niektóre panie na prawdę nie można liczyć?

Gość damisia
nie bój się,nie pisałaś że miałaś jakieś problemy z antykoncepcją,więc chyba nie przypuszczasz że to ciąża? :) daj znać jak wyszedł test :) trzymam kciuki :)

Gość kaaaas21
tabletki antykoncepcyjne brałam przez 4 mies. a od stycznia już ich nie biorę... od kąt przestałam je brać okres miałam co do dnia.. do maja.. wtedy się spóźnił a w czerwcu w ogóle nie było... właśnie obawiam się że to może być ciąża.. martwi mnie brak apetytu to nie jest do mnie podobne.. a co do snu.. ja nie jestem zmęczona czy też niewyspana.. śpię tyle ile powinnam.. a jednak spać mi się chce;/

Gość kaaaas21
dodam że mój narzeczony nie toleruje czegoś takiego jak prezerwatywa.. od zawsze jest u nas stosunek przerywany.

To w takim razie tylko test prawdę Ci powie. I szczerze mówiąc to nie rozumiem, co to znaczy,że Twój narzeczony nie toleruje- to Twoje ciało. Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, zrezygnowałabym z seksu. No chyba,że chcesz dziecka.

Gość kaaaas21
może inaczej... oboje nie tolerujemy.. nie planowaliśmy teraz dziecka ale jak już będzie to jakoś to przeżyjemy.. chociaż mam cichą nadzieję że okres przyjdzie. Kocham dzieci i bardzo bym chciała.. ale mam dopiero 21 lat.. parą jesteśmy od ponad 4 lat także nic złego by się nie stalo.. no ale..