Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinkak

Gdzie kupujecie kosmetyki "z wyższej półki"?

Polecane posty

Gość gość
sklep internetowy www.doris-dorin.com Co prawda nie mają tam za duzo kosmetyków, ale za to oferta jest ciekawa i nowoczesne. Polecam zwłaszcza linię EVENSWISS

Gość Marlena_sykes
Dobre produkty mają w sklepie internetowym na stronie www.lovenue.pl . Robią szybko wysyłkę i to nawet za darmo, jeśli zamówisz przez pocztę i zapłacisz z góry. Co do marek to mają wszystkie najlepsze, z tym że limitowane są te serie kosmetyków. Ale dzięki temu mogą zaproponować niższe ceny niż konkurencja.

Gość zelass
Osobiście to polecam ekologiczne kosmetyki zwłaszcza osobom ze skórą szczególnie wrażliwą. Ja mam cerę wybitnie przetłuszczającą się także, zwykłe kosmetyki nie dawały rady. Dopiero organiczne kosmetyki przyniosły mi ulgę i stały efekt. Co do sklepów, to ja najwięcej rzeczy kupiłam ze stronki www.naturadlapiekna.pl . Asortyment od A do Z, czyli olejki, maseczki, glinki, peelingi, woski..czego dusza zapragnie ;-)

Gość MagdaLl
Jak chcesz kupić jakieś oryginalne kosmetyki, żeby sobie przetestować to warto sprawdzić ofertę na stronie www.beglossy.pl . Beglossy to jak dla mnie super połączenie niskiej ceny z wysoką klasą kosmetyków. Dostajesz w paczce takie miniaturki kosmetyków, później możesz napisać na ich stronie swoje wrażenia ze stosowania. Co miesiąc jest tworzona inna paczka dla Ciebie, zgodnie z Twoimi potrzebami. Dla mnie bomba!

Gość terree
Jestem wielką fanką kosmetyków naturalnych, odkąd tylko weszły na rynek. Aktualnie najwięcej zamawiam takich rzeczy od marki Beatwell – www.beatwell.pl . Oni mają renomę, w obiegu już od wielu lat. Szczególnie ich płyny do higieny intymnej się świetnie sprawdzają. Są super delikatne, ale z drugiej strony rewelacyjnie oczyszczają skórę. Kwas mlekowy i prebiotyk świetnie odbudowują naturalną florę bakteryjną i masz mniej problemów ginekologicznych

Gość Anita_kwiecien
Polecałabym Ci sklep www.coletia.eu . Mają kosmetyki dedykowane kobietom, pochodzące głównie z Japonii (warto doczytać o jakości, bo naprawdę jest ponadprzeciętna). Dodatkowo posiadają fajny system rabatów. Kupuję tam głównie produkty do makijażu ze względu na delikatną cerę. Nigdy nie miałam podrażnień.

Gość marta33
Kupiłam w prezencie przyjaciółce kosmetyczce :) organiczny krem do rąk z bułgarskiej róży w sklepie www.perlanegra.pl , na który trafiłam przypadkiem, bo mają bloga poruszającego akurat interesujące mnie zagadnienia związane z urodą :) W każdym razie obdarowana przyjaciółka po pewnym czasie chciała wiedzieć, gdzie kupiłam kosmetyk i wprowadziła go realnie do swojej oferty :) Myślę, że to najlepiej potwierdzi jakość takiego prezentu :) Pozdrawiam :)

Gość gość
ja najczęściej kupuje w Hebe bo mają różnorodne przedzialy cenowe jesli chodzi o kosmetyki, ja celuje w wysoka jakosc ale w dobrej cenie, ostatnio kupilam w promocji kremik nawilżający z serii kawiorowej (Biodermic) za naprawde niewielkie pieniądze a działa lepiej niż te wszystkie kremy, na które trzeba wydac ponad 50 zl :P

jest sklep internetowyHa-Ra, w którym zaopatruję się w ekologiczne produkty do sprzątania, niedawno wprowadzili naturalne kosmetyki ( potwierdzone certyfikatem NaTrue i Ecogruppo) seria harabelle do pielęgnacji np. świetny krem SOS i boskie serum liftingujące i seria haraspa (szampon, odżywka - rewelacja, żel do mycia i lotion do ciała). Jeżeli chodzi o ceny to analizując skład (podany na każdym produkcie-same naturalne składniki) nie przesadzili, np. krem liftingujący to 177 zł.

Gość gość
"ja najczęściej kupuje w Hebe bo mają różnorodne przedzialy cenowe jesli chodzi o kosmetyki, ja celuje w wysoka jakosc ale w dobrej cenie, ostatnio kupilam w promocji kremik nawilżający z serii kawiorowej (Biodermic) za naprawde niewielkie pieniądze a działa lepiej niż te wszystkie kremy, na które trzeba wydac ponad 50 zl jezyk.gif" - biodermic maja dobry krem oliwkowy na noc, nie zostawia śladów na poduszce bo wszystko wchłania się elegancko w skóre, a to duzy plus. wczesniej nakładalam na noc ziaje i niestety ale mialam wrażenie, ze ten krem zostaje w większości na skórze

Gość gość
Ja kupuję ostatnio w apn cosmetics. to najlepsze kosmetyki jakie do tej pory używalam

Gość gość
Ja np lakiery Sally Hansen ściągam ze sklepów internetowych . Jak się zamawia większą ilość jest znacznie taniej.

Gość gość
Ja kupuje n a trena.pl

Gość shado
A mi się spodobały kosmetyki Weyergans, nie moge się przełamac do jednego który mnie niesamowicie kusi ale cena odstrasza o nazwie SOON FUTURE FACIAL CARE PREMIUM. Patrzac po efektach tanszych kremow Weyergans musi on byc niesamowity, arrghhh, chyba zaczne odkladac xD

Gość gość
Ja najczęściej korzystam z oferty sklepu internetowego, którą znajdziesz pod adresem www.gabinetspa.pl Zawsze znajduję tam wysokiej klasy kosmetyki do mojego salonu kosmetycznego, z którego jestem zadowolona. Ceny są konkurencyjne więc moim zdaniem warto.

Gość gość
Może zainteresuje cię oferta, którą znajdziesz na stronie pod adresem www.nocanka.pl Często odwiedzam ten sklep, bo ma bardzo rozbudowaną ofertę różnych, dobrych marek kosmetyków. Można tam kupić niektóre produkty po promocyjnych cenach a zamówienia realizowane są bardzo szybko. Polecam!

Gość gość
Zależy jakie to są dla Ciebie kosmetyki z wyższej półki. Dla mnie kosmetykami z wyższej półki są kosmetyki naturalne. Wyższa półka to nie tylko wyższa cena ale przede wszystkim dobry skład. https://www.alezielonysklep.pl/9309-naturalne-kosmetyki - tutaj robię zakupy kosmetycznie albo w drogeriach stacjonarnych z naturalnymi produktami.

Gość HalinkaCe
Kiedyś kupowałam u nas w drogerii, ale później zobaczyłam, że na internecie można taniej zabawiać kosmetyki z wyższej póki, a więc teraz działam na stronie http://www.kosmetyki360.pl/ i jestem zadowolona. Chodzę też do rossmana:)

Gość gość
Nie miałam póki co problemów z drogerią internetową - prouroda24.pl, towar zawsze zabezpieczony dociera w tym sensie że się gdzieś fluidy czy lakiery nie luzują, nie wypływają, wszystko bez jakiś zagnieceń i zniszczeń do mnie dociera.

Gość gość
Za granca. W Polsce pelno podrobek. Zwlaszcza w necie, ale w tez niektorych sklepach.