Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinkak

Gdzie kupujecie kosmetyki "z wyższej półki"?

Polecane posty

Gość kinkak

Chodzi o to żeby były naprawdę dobre ale w rozsądnych cenach. Próbowałam kupować na allegro, bo tanio, ale ja jednak muszę zobaczyć, dotknąć i powąchać zanim coś kupie :)

Gość kiok
chyba oczywiste, ze w perfumeriach typu douglas i sephora, no bo gdzie indzie? Na allegro gdzie kupe podrobek?:O

Gość tusia tusia
zależy jakie kosmetyki. perfumy najczęściej w Sephorze, ale już np kosmetyki do twarzy to raczej w aptece, do włosów też wolę kupować w BelisoShop czy innych sklepach z akcesoriami dla fryzjerów - większy wybór i profesjonalne linie, których w zwykłej drogerii się raczej nie znajdzie.

Gość sissterrka
To zależy, w drogeriach te droższe tak, ale np. polskie marki kupuję w drogerii polonia cosmetics, możecie sobie zgooglować, krajowe kosmetyki też są dobre a i cena znacznie lepsza :)

Gość Kemellenka
sissterrka - a jak w tym sklepie z dostawą? szybko? Mają pilingi cukrowe które ciężko u mnie gdziekolwiek dostać i chciałabym szybko zamówić!

Gość sissterrka
Jak zamawiałam ostatnim razem w polonia cosmetics to brałam pilingi cukrowe i masła do ciała palomy, chyba 3 dni po zamówieniu były u mnie, także jak dla mnie szybko.

Gość Kemellenka
Dzięki wielkie, zamówię może, bo widziałam na stronie tej drogerii że mają też pat&rub kosmetyki a chciałam od dłuższego czasu coś ich spróbować.

Gość aśka001
Zależy o jak wysoką półkę Ci chodzi ;) jeśli mają to być kosmetyki dobrej jakości, ale nie za 'cała wypłatę' to polecam sklep internetowy ph-progress.pl Mają tam kosmetyki do twarzy ciała i włosów, sprowadzają z Hiszpani, Francji czy Szwajcarii - w miarę przystepne ceny.

Gość Kemellenka
poleoczak - ja właśnie chciałam w tej drogerii zamówić coś, szybko wysyłają ??

Gość ghg
na targu

Gość poleoczak
Jak zamawiałam to raz dwa dostałam swoją paczkę, zobacz u nich kosmetyki ziaji i promocje na pat&rub bo są teraz.

Gość Kemellenka
Dzięki za info, w takim razie przejrze ich stronę i może coś zamówię!

ja kupuję na allegro, od lat uzywam tych samych wiec bez problemu, co ciekawe ostatnio wylicytowalam krem na 54 Zł, ktory kosztuje 200zł czasem sie uda:)

[zgłoś do usunięcia]tusia tusia zależy jakie kosmetyki. perfumy najczęściej w Sephorze, ale już np kosmetyki do twarzy to raczej w aptece, do włosów też wolę kupować w BelisoShop czy innych sklepach z akcesoriami dla fryzjerów - większy wybór i profesjonalne linie, których w zwykłej drogerii się raczej nie znajdzie. to samo masz na allegro,a duzo taniej, takze profesjonalne kosmetyki fryzjerskie, roznica na szamponie i masce razem 55zł-15 przesyłka=40zł do przodu

Gość po to sa rekawiczki
Na ebay uk i feelunique. Z tym ze na ebayu wiecej okazji ;)

Gość Kemellenka
Hej, no ja własnie na allegro czasem też zerkam i tą drogerię polonia cosmetics też tam znalazłam, bo przez allegro sprzedają.

Gość poleoczak
Kemellenka - i jak, zamawiałaś coś w tej drogerii już? W razie co daj znac co zamówiłaś!

Gość Kemellenka
Cześć, tak - głównie balsamy i peelingi bielendy, ziaji i palomy :) będę potem oceniać ale same kosmetyki były tanie więc wzięłam trochę więcej niż zakładałam do tego dostawa była tania :)

Gość wiktoria86w
ja kupuje w takiej hurtowni internetowej, w której można też kupować pojedyncze kosmetyki bez żadnego problemu, dostawa od 100zł gratis, ceny o wiele niższe niż w innych miejscach, http://paznokcie-zelowe.pl

Gość mimkanaka
rzeczywiście mają niskie ceny, moje perfumy bruno banani magic woman 50ml 79zł, gdzie zawsze kupowałam sobie 30 lub 20 ml za tą cenę

Gość gracjaelegancja
Perfumy 79zl i to jest wyższa półka ?

Gość ja mam luks życie
ziaja i bielenda to kosmetyki z wyższej pólki?????? bo padnę :D

Gość dariamaria78
ja kupuje podstawowe rzeczy przez internet na http://colagen.info, to głównie kosmetyki z kolagenem, ale dla mnie są najlepsze na rynku

Gość htc02
A ja kupuje tylko te ktore mnie pasuje.