Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omajfakinggad i tego

EUROPRIDE 2010

Polecane posty

WYSYŁAMY MAILE DO SPONSORÓW / PARTNERÓW EUROPRIDE. ONI MAJĄ PRAWO WYDAWAĆ SWOJE PIENIĄDZE, JAK CHCĄ, A MY MAMY PRAWO NIE KUPOWAĆ ICH PRODUKTÓW /USŁUG wzywa inicjatywa Nie dla homoparady. Star Alliance (związek linii lotniczych): http://www.staralliance.com/en/contacts/ (formularz kontaktowy na stronie internetowej, list trzeba skrócić, bo przewidują tylko do 300 znaków) First Class Fitness (fitness): biuro@firstclassfit ness.pl, Yde (kosmetyki): yde@yde.pl, Mazurkas Travel (przewozy): mazurkas@mazurkas.com .pl, superapteka.pl (apteka internetowa): apteka@superapteka.pl, Konsultanci (agencja PR): konsultanci@konsultanc i-pr.pl, Kinoteka Multiplex (kino): biuro@kinoteka.pl, PONIŻEJ PROPONOWANA TREŚĆ MAILA. JEŚLI CHCESZ WYKORZYSTAĆ TEN SZABLON, TO PAMIĘTAJ, ŻEBY NA KOŃCU SIĘ PODPISAĆ. NIECH ZOBACZĄ, ŻE JEST NAS DUŻO I NIE MOŻNA LEKCEWAŻYĆ NASZEGO GŁOSU. PISZĄC DO TYCH FIRM, DAJ DO WIADOMOŚCI moralnosc@moralnosc .org.pl BĘDZIEMY WTEDY WIEDZIEĆ, ILE MAILI ZOSTAŁO WYSŁANYCH. Szanowni Państwo, z żalem przyjmuję do wiadomości informację, że Firma jest sponsorem/partnerem imprezy mniejszości seksualnych Europride 2010. Uważam, że Wasz udział (sponsoring/partnerstwo) w tej imprezie nie przyczyni się do kreowania dobrego wizerunku Firmy w społeczeństwie, które w większości jest przeciwne promowaniu postaw homoseksualnych. Może zyskacie na organizacji Europride, ale oświadczam, że niniejszym tracicie moją osobę jako nabywcę/potencjalnego nabywcę Waszych towarów/usług. Postaram się też przekazać moją negatywną opinię znajomym . Z poważaniem NIE dla homoseksualnej Parady Równości w Warszawie jest na Facebooku http://prohomofobia.pl/?p=345

wierze ze z tym nickiem bede teraz brzmial inteligetniej :classic_cool: pisanie pod czyjims nickiem bardzo mnie podnieca, zaraz wyciagne odkurzacz starej i tak sobie zassam ten 12 cm badąg, az uszami zaklaszcze :classic_cool: