Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość la la lawenda

Robicie film z nocy poślubnej ??

Polecane posty

Gość zuą doupą
ciekawe czego jeszcze się dowiem :O to jest niesmaczne i bez żadnego taktu dla innych chcących obejrzeć wesele :O

Gość Nawiasem mówiąc to tańszego i
bardziej obskurnego hotelu na noc poślubną nie mieli :O Choćby z tego powodu ten filmik jest żenadą.

Gość hegla
No nie tylko... te głupie chichoty i sztuczne "seksi" ruchy to też żal.pl

jak ktos chce miec erotyczny filmik ze soba w roli glownej to niech ustawi kamerke w pokoju i sobie nagrywa do uzytku wewnetrznego natomiast jesli to co jest w linku mialoby byc pokazane gosciom to dla mnie nie do przyjecia pozatym nie wiem co w tym moze sie podobac jeszcze takie to strasznie sztuczne i wyrezyserowane bleee

Gość duuuuuuuuupaaaaaaa
ludzie tu piszą o filmiku ogólnodostępnym dla rodziny czy innych na yt, osobiście nie obchodzi mnie czy nakręcali sobie ostry filmik z nocy poślubnej czy też nie, ale dla siebie ok. Ale po kiego grzyba innym to oglądać ? Jakoś nie widzę tego oglądać z rodzina z małymi dziećmi np itd :O wiem, najprościej wyłączyć ale i tak dziwnie by mi było

Gość o matko kochanaa
Ale mnie to zastanawia, dlaczego faceci się na to godzą? Kobiety zamieniają się w zielonego potwora i różne głupoty wymyslają, ale dlaczego faceci biorą w tym udział???

Ale mnie to zastanawia, dlaczego faceci się na to godzą?" bo nie maja własnego zdania ewentualnie ich żona ma decydujacy głos w kazdej dziedzinie ich życia ... to nie faceci , ale cioty :P NIgdy , ale to przenigdy nie zgodził bym sie na tak kaszaniarskie filmy ... i tutaj moja przyszła zona wie że w takim temacie nic nie wskóra :)

Gość wierszydło z dupy
no właśnie, ledwie ślub wzięli, już pod pantoflem :D Mój narzeczony ma bardzo dużo do powiedzenia na temat filmu ślubnego , i tez by się za nic nie zgodzil na takie coś :o żenada...

Gość la la lawenda
La la lawenda-------> ukradłaś mi nick :(

Gość uliaaa3
A może sami weżmiecie kamerę i dyskretnie kręcicie filmik tylko dla was ??

Gość dooooooooooo Regres
Ale mnie to zastanawia, dlaczego faceci się na to godzą?" bo nie maja własnego zdania ewentualnie ich żona ma decydujacy głos w kazdej dziedzinie ich życia ... to nie faceci , ale cioty A MNIE ZASTANAWIA CO TY TUTAJ ROBISZ??? CIOTA Z CIEBIE ??????????????????

Gość piękny film sama taki bede mia
la hihi

Gość przewodnik-ślubny
Witam wszystkich :) Zapraszam pary organizujące ślub oraz wesele do zapoznania się z moją stroną internetową http://przewodnik-slubny.blogspot.com/ Znajdziecie tu wiele ciekawych treści, pomysłów, które można wykorzystać na swój ślub i wesele a także przydatne linki. Mój e-mail: przewodnikslubny@gmail.com Serdecznie zapraszam