Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dussiananana

dziwne zachowania męza a ja w ciąży

Polecane posty

Gość ,.,.
ile ty masz lat 19-20???? i jeszcze sie pyta co ma zrobić.... masakra jakas? pogratulować wybranka. nie widziałaś co bierzesz?? czy ważne było bo na spacer chodził... ja piernicze.

Gość smuuutnanana
napiszcie mi czy to dobry pomysł z tym co chce mu napisać w lisście-w smsmsie?? (napisalam pare linijek wyżej... bo ja caly czas mam nadzieje ze jak on zobaczy dzieckow szpitalu to bedzie lepiej, bo przeciez on tak chcial dziecka..a do porodu bede u mamy, a jesli on w szpiotalu mi powie zee nadal nie chce ze mną byc to rozwód.. mądre?>

Gość smuuutnanana
napiszcie mi czy to dobry pomysł z tym co chce mu napisać w lisście-w smsmsie?? (napisalam pare linijek wyżej... bo ja caly czas mam nadzieje ze jak on zobaczy dzieckow szpitalu to bedzie lepiej, bo przeciez on tak chcial dziecka..a do porodu bede u mamy, a jesli on w szpiotalu mi powie zee nadal nie chce ze mną byc to rozwód.. mądre?>

Gość dusssianananna
wypowie sie ktoś jeszcze???

Gość duusianananaa
czy jest szansa ze dziecko go zmieni?? bo mwoil ze chce poczekac do porooduu..ze chce czas do konca lipca czy chce rozwodu czy nie.ze musi pomyslec... co o tym myslicie???

Gość duusianananaa
czy jest szansa ze dziecko go zmieni?? bo mwoil ze chce poczekac do porooduu..ze chce czas do konca lipca czy chce rozwodu czy nie.ze musi pomyslec... co o tym myslicie???

Gość duusianananaa
jak myslicie czy dziecko go zmieni???????????????? czy jest jakaś szansa ze poswieci mi i dziecku troche czasu i bedzied mial czas i na prace i dla nas??????? bo przeciez on tak chcial dziecka i jeszcze dzis przez tel mi mowil ze chcialby chodzic z nim na spacerki:( co o tym myslicie??

Gość duusianananaa
jak myslicie czy dziecko go zmieni???????????????? czy jest jakaś szansa ze poswieci mi i dziecku troche czasu i bedzied mial czas i na prace i dla nas??????? bo przeciez on tak chcial dziecka i jeszcze dzis przez tel mi mowil ze chcialby chodzic z nim na spacerki:( co o tym myslicie??

Gość duusianananaa

Gość duusianananaa
co o tym myslicie?? cvzy dziecko go zmieni???? dzisiaj jak dzwonil to mowil ze chcialby miec dziecko, ż nim spacerowac, kąpac, bawic sie itd.... ja juz go nie rozumiem...