Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warszawiak_23_Dojrzalej:)

Minetka:)

Polecane posty

Gość iwaneczka
kobiet na pewno jest tu takich wiele, ale one wolą " swój sprawdzony towar" ps. przepraszam za przedmiotowe ujęcie ;P

Gość iwaneczka
mój jest sprawdzony i wiem , że "najlepsiejszy" na świecie :P i

Gość iwaneczka
hehehe żadem mi nie da tego co mój......jestem o tym święcie przekonana i nie szukam..... nie muszę skoro mi dobrze :)

Gość iwaneczka
wyliczanka ( joke) :P

Gumtree będzie lepsze ;) Oto przykładowa oferta: Szukam kobiety. Wymagania: - wykształcenie bez znaczenia - bardzo dobra znajomość języka francuskiego - prawo jazdy kat. B i własny samochód a także mieszkanie, gdyż mieszkam z rodzicami. A samochód po to, żeby mnie potem odwiozła do domu. - zdolności manualne, poczucie estetyki i inwencja twórcza - dyspozycyjność - wiek bez znaczenia - doświadczenie nie jest wymagane, aczkolwiek mile widziane - referencje od poprzedniego ewentualnego pracodawcy Oferuję: - stały dochód bez umowy o pracę - zdobycie doświadczenia i podnoszenie kwalifikacji - pracę w miłym, młodym zespole - elastyczny grafik - atrakcyjne, wysokie wynagrodzenie Zainteresowane panie proszę o wysłanie swojego wyczerpującego CV, życiorysu oraz listu motywacyjnego na adres mailowy, który podam po jakimkolwiek odzewie. :)

Proponuję Gumtree - będzie lepsze ;) Oto przykładowa oferta: Szukam kobiety. Wymagania: - wykształcenie bez znaczenia - bardzo dobra znajomość języka francuskiego - prawo jazdy kat. B i własny samochód a także mieszkanie, gdyż mieszkam z rodzicami. A samochód po to, żeby mnie potem odwiozła do domu. - zdolności manualne, poczucie estetyki i inwencja twórcza - dyspozycyjność - wiek bez znaczenia - doświadczenie nie jest wymagane, aczkolwiek mile widziane - referencje od poprzedniego ewentualnego pracodawcy Oferuję: - stały dochód bez umowy o pracę - zdobycie doświadczenia i podnoszenie kwalifikacji - pracę w miłym, młodym zespole - elastyczny grafik - atrakcyjne, wysokie wynagrodzenie Zainteresowane panie proszę o wysłanie swojego wyczerpującego CV, życiorysu oraz listu motywacyjnego na adres mailowy, który podam po jakimkolwiek odzewie. :)

Gość komiczneeeeee!!!!!!!
komiczne jest chetny,obsluzy kazdą,niewazne...gruba czy chuda.... brzydka czy ladna....dla niego aby dziurka i tyle.... zglaszajcie sie do niego chetne :) chociaz nie wiem czy potrafi....zdaje sie,ze chlopcow tez lubi wiec panowie wam moze tez jakis loooodzikkk sie trafi :)