Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie za wiele mam

Ile macie torebek i jakie są ich kolory???

Polecane posty

Gość nie za wiele mam

ja mam 3 czarne 1 brązową 1 czerwoną Mało ich :(

Gość abebebebe
lubię kolorowe :) czerwona, w tygrysie paski, niebieska w żółtą kratę, biało-czarna, biała i czarna na jakieś sztywniejsze wyjścia :P

Gość Chcę Go BARDZO
ok 10 torebek, ale i tak czasami mam problem z doborem. na szczęście teraz nie trzeba wszystkiego tak bardzo pod kolor nosić:)

Gość angie230
ja mam sporo i dziś chciałam kupić kolejną ale jednak mi sie nie podobała do końca a tak to: czarne, brązowe, czerwona, ecrie, srebrna, ogólnie to 9-10

Gość interwencja
4 mam. granatową, brązową, w szkocką kratę i czarną. ale biegam tylko z tym granatem, bo to mój ulubiony kolor :P

Gość torebka hehae
ja mam dwie jedna dużą czarna a druga brazowa sredniej wielkosci, sa firmy systyle i mam je ponad 2 lata i dalej sa jak nowe :)

ja mam - 3 czarne (jedna ogromna, druga taka żeby się normalny zeszyt w nią zmieścił i jedna elegancka na wyjścia) - 2 zimowe (jedna ciemno fioletowa, druga purpurowa) - 2 letnie (jedna jasno zielona, jedna malinowa) - 1 szmaciana - 1 listonoszka (kupiona jakieś 5lat temu) - jedna czerwona (mała,pasuje mi do butów) - jedna jasno niebieska (prezent mało trafiony) - jedna kawa z mlekiem - jedna brązowa zdobycznych po Mamie nie liczę czyli mam 13 swoich i jakies 5 po Mamie:P

ogólnie kupuję jakieś 2 torebki na sezon czasem dostaję na różne okazje aha no i rzadko wywalam torebki chyba, że się już rozpada ze starości:P

Gość todebki torebeczki
z tych ktore nosze czesto: - czarna wielka lakierowana - czarna mniejsza prostokatna do noszenia w rece - mala czarna na ramie - mala czarna - jamnik - duza brazowa - bezowa plocienna - bezowa w stylu koszyczka - duza rozowa lakierowana - srebrna koperta na wieczor - czarna koperta na wieczor mam tez jakies hipisowskie ktorych juz nie nosze i kilka starszych modeli ktore znioslam do piwnicy i za kilka lat bede nosic jako wintage :)

wyliczę, to podliczę 2 x żółta 1 x granatowa 1 x brązowa 2 x czarna 1 x biała 1 x ecru 1 x biało-granatowa i 2 plecaki (czarny i granatowo-czarny) czyli 9 torebek i 2 plecaki nawet nie wiedziałam, że tyle, bo chodzę w 2 na krzyż